Life

Absolut scandalos! Marcel Pavel a aflat în direct că are coronavirus, în urma unui test PCR: „Nu am fost luat cu izoleta de acasă”. Artistul are o dublă pneumonie

18.06.2020 | 22:18
Absolut scandalos Marcel Pavel a aflat in direct ca are coronavirus in urma unui test PCR Nu am fost luat cu izoleta de acasa Artistul are o dubla pneumonie
ADVERTISEMENT

O situație absolut scandaloasă s-a produs în România: Marcel Pavel a aflat în direct că are coronavirus, în cadrul emisiunii Sinteza zilei, din gura medicului Andrei Marinescu.

Marcel Pavel a aflat în direct că are coronavirus

Artistul a mărturisit că el are o dublă pneumonie, explicând cum a reușit să răcească. Șocant este faptul că știrea despre infectarea a apărut prima oară în presă, iar cântărețul a aflat asta de la televizor.

ADVERTISEMENT

„Sunt internat de două zile la Matei Balș”, și-a început povestirea Marcel Pavel.

„Temperatura din platoul de filmare sunt cam de 40 de grade, din cauza luminii, a reflectoarelor, noi cu costumele, cu vestimentația, ne-a fost destul de cald. Noi aveam o cameră, unde ne relaxăm. Acolo sunt 17 grade. Eu în camera aia am făcut șoc termic”, a spus Marcel Pavel la Antena 3.

„Am avut temperatură de 37,8, m-au luat durerile de cap, aveam dureri musculare îngrozitoare. Acestea sunt condițiile pe care le dă dubla pneumonie”, a continuat Pavel.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost luat cu izoleta de acasă”

Acesta a atacat apoi o informație care a circulat în presă, unde s-a spus că a fost dus cu izoleta la școală. Adevărul este altul: Marcel a plecat la spital pe propriile sale picioare: „Nu am fost luat cu izoleta de acasă”.

Cât despre celelalte vedete de la Te cunosc de undeva, informațiile au fost clarificate tot în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nici măcar nu și-a făcut testul de coronavirus, deoarece nu a fost prezentă la filmări în zilele în care s-a produs infectarea lui Pavel.

Nici Cosmin Seleși nu a fost depistat pozitiv, prezentatorul fiind testat luni, 15 iunie. El a fost primul care a solicitat, de altfel, să i se facă testarea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Marcel Pavel, și cântărețul Andrei Ștefănescu a fost depistat cu coronavirus, dar se numără printre pacienții asimptomatici, adică nu are nici febră, nici tuse și nici dureri musculare.

 

ADVERTISEMENT