Life

Emoții la cote maxime în ediția Românii au Talent din această seară. Maria Bantă a reușit să ridice întreaga sală în picioare cu momentul său

Maria Bantă, moment uimitor pe scena Românii au Talent. Tânăra de 14 ani a ridicat sala în picioare, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.
26.04.2024 | 23:31
Emotii la cote maxime in editia Romanii au Talent din aceasta seara Maria Banta a reusit sa ridice intreaga sala in picioare cu momentul sau
Maria Bantă, moment emoționant pe scena Românii au Talent. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cu fiecare ediție de audiții care trece, Românii au Talent demonstrează că acest sezon este un adevărat fenomen. În fața juraților vin mulți români talentați, care au ce demonstra. De data asta, Maria Bantă a fost cea care a ridicat întreaga sala în picioare cu momentul său emoționant.

Maria Bantă dansează de la vârsta de 4 ani și i-a impresionat pe jurații Românii au Talent cu momentul său artistic

La Românii au Talent a devenit deja o tradiție ca pe scenă să urce persoane înzestrate cu un talent aparte. În ediția de audiții din această seară, în fața juraților a venit Maria, o tânără care se dedică trup și suflet pasiunii sale pentru dans.

ADVERTISEMENT

Maria Bantă nu este deloc străină de conceptul emisiunii de la PRO TV. În urmă cu mai bine de 10 ani, tatăl său a participat la concurs alături de un grup de tineri pe care îi antrena la gimnastică.

Cu un asemenea talent în familie, nu este de mirare că și Maria are o latură artistică dezvoltată. Tânăra s-a născut cu o pasiune pentru dans și se antrenează de la vârsta de 4 ani pentru a deveni cea mai bună din domeniu.

ADVERTISEMENT

Maria a crescut într-o familie în care înclinațiile pentru dans și pentru balet i-au fost susținute mereu. Tatăl și sora ei au fost alături și ea și au îndrumat-o să își urmeze pasiunea.

Maria Bantă merge în etapa următoare Românii au Talent cu patru de DA

În ciuda vârstei fragede pe care o are, până la 14 ani, Maria Bantă a trebuit să depășească multe obstacole în cariera sa. A avut parte de multe accidentări care au forțat-o să ia pauză de la ceea ce iubește cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Românii au Talent a luat chiar și un an de pauză de la dans din cauza accidentărilor. Însă, asta nu a demoralizat-o, ci, din contră. A ajuns să muncească și mai mult și s-a dedicat pasiunii sale trup și suflet.

În fața juraților de la Românii au Talent, Maria Bantă a venit cu un moment de gimnastică aerobică. Tânăra a îmbinat mișcările sportive cu sensibilitatea și se pare că aceasta a fost rețeta succesului.

ADVERTISEMENT

Momentul Mariei Bantă de la Românii au Talent a ridicat întreaga sală în picioare. Jurații au fost cuceriți de dansul ei și au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. Andi Moisescu a fost cel care a felicitat-o pentru grație, iar Dragoș Bucur a remarcat că Maria este o persoană care emană sensibilitate.

”Două aspecte mi-au atras atenția. Grația și dăruirea cu care dansezi. Ești dispusă la niște sacrificii pe care nu mi le închipui la îndemâna oricui la vârsta de 14 ani.”, a spus Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT