Sport

Liga 1 etapa 25. Academica Clinceni – FCSB 0-3! Băieții lui Toni Petrea se impun categoric și vin la șase puncte de liderul CFR Cluj

FCSB a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-0, în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Golurile partidei au fost semnate de Cordea și Tănase (două goluri).
Liga 1 etapa 25 Academica Clinceni  FCSB 03 Baietii lui Toni Petrea se impun categoric si vin la sase puncte de liderul CFR Cluj
Academica Clinceni - FCSB Live video ora 19:55. Simplă formalitate? Foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT
09-02-2022
17:56

Academica Clinceni - FCSB 0-3. Roș-albaștrii se impun categoric!

Min. 90. Final de meci!

Min. 49. Gol FCSB! Tănase înscrie din penalty!

Min. 46. A început repriza a doua! Andrei Burlacu bifează primele minute în tricoul FCSB-ului.

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Min. 19. Gol FCSB! Tănase mărește avantajul oaspeților!

Min. 6. Gol FCSB! Cordea deschide scorul!

Min. 1. A început meciul!

09-02-2022
17:52

Ce a spus Mihai Pintilii despre absența lui Claudiu Keșeru

Întrebat înainte de startul partidei dintre Academica Clinceni și FCSB, Mihai Pintilii, antrenorul secund al „roș-albaștrilor”, a răspuns sec că atacantul nu a prins lotul, fără să ofere mai multe detalii despre decizia sa, deși Gigi Becali a lăsat de înțeles după duelul cu FC U Craiova 1948, scor 2-2, că „lunetistul” nu va „mai apuca să marcheze goluri pentru echipă”:

„N-a prins lotul! N-a prins lotul și atât!”, a spus Mihai Pintilii înaintea jocului.

09-02-2022
16:21

Echipele de start din Academica Clinceni - FCSB

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul dintre Academica Clinceni – FCSB, care va începe la ora 19:55, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu:

  • Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Ion, Cmovs, Holzmann(c) – Gogov, Moulin, Tsvetkov – Alghoul, Plazibat, Dumitrache; Rezerve: Obedeanu, De Amorim, Iana, Lis, Longher, Ștefan, Goma, Sterian, Melniciuc; Antrenor: John Ene
  • FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu – Cordea, Tănase(c), Coman; Rezerve: Straton, Șut, Dumiter, Tănasă, Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Oaidă, Șerban; Antrenor: Anton Petrea

Așadar, Gigi Becali s-a ținut de promisiune și „nu i-a mai dat ocazia lui Claudiu Keșeru să dea gol”. Atacantul în vârstă de 35 de ani nu este în lot pentru acest meci. Finanțatorul FCSB s-a arătat deranjat de declarațiile lui Keșeru de la finalul egalului cu FC U Craiova 1948, scor 2-2.

„Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, fiecare are opinia lui. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la sfârșitul contractului sau o voi face în privat!”, a declarat Claudiu Keșeru.

Meciul Academica Clinceni – FCSB are loc miercuri, 9 februarie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ilfovenii sunt lanterna roșie, cu numai 11 puncte, în timp ce FCSB ocupă locul secund, cu 52 de puncte, nouă în urma liderului CFR Cluj, care are însă un meci în plus.

Unde se joacă meciul Academica Clinceni – FCSB

Întâlnirea Academica Clinceni – FCSB se desfășoară miercuri, 9 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, pentru că gruparea ilfoveană nu are instalație de nocturnă și e obligată de fiecare dată când nu joacă la lumina zilei să organizeze partida pe un alt stadion, până acum fiind Ion Comșa din Călărași.

ADVERTISEMENT

Este puțin probabil ca pe stadion să fie prea mulți spectatori, poate doar din partea FCSB, pentru că un meci cu o echipă care și-a pierdut cam toți jucătorii, din motive financiare, în această iarnă nu atrage prea mult interesul localnicilor. Accesul va fi permis numai pe bază de certificat Covid sau pe bază de test negativ.

Cine transmite la TV partida Academica Clinceni – FCSB

Partida Academica Clinceni – FCSB se joacă miercuri, 9 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1 și este televizată în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Giurgiu este o vreme agreabilă pentru această perioadă a anului, cu cer senin, fără amenințare de precipitații și o maximă a zilei de 11 grade, la ora partidei, ținând cont că este și aproape de Dunăre, în jur de 4 grade. Meciul va fi condus de arbitrul Florin Andrei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Academica Clinceni – FCSB

La echipa ilfoveană ar fi mult mai ușor să spunem ce jucători nu au plecat din lotul pe care îl avea în tur. Practic, urmare și a interdicției la transferuri, ridicată chiar la începutul acestei săptămâni, Academica nu a putut să trimită pe teren decât cei câțiva supraviețuitori din vechia gardă plus mai mulți jucători de la echipa de tineret.

ADVERTISEMENT

La FCSB nu va juca fundașul central Iulian Cristea, suspendat. Mai sunt accidentați Musi, Șerban și Panțâru, iar Târnoveanu este bolnav. Deocamdată Toni Petrea nu poate conta pe serviciile experimentatului mijlocaș francez  Edjouma, transferat de la Botoșani, deoarece acesta se va prezenta la echipă abia după ce va juca ultimul meci la echipa moldoveană joi, 10 februarie, la Craiova, cu trupa lui Nicolo Napoli. Rămâne de văzut însă cine va sta pe banca FCSB, Toni Petrea sau Mihai Pintilii, în funcție de starea de sănătate a primului.

Academica a făcut transferuri pe bandă rulantă

Conducerea echipei ilfovene nu a stat cu mâinile în sân în această iarnă, reușind să perfecteze mai multe înțelegeri cu diverși jucători, în special străini, dar nu i-a putut legitima la Ligă pentru că avea interdicție la transferuri.

ADVERTISEMENT

A achitat datoria de 90.000 de euro care blocase transferurile și marți deja semnaseră patru dintre noii veniți și miercuri urmau cel puțin alți doi. Sigur, este foarte greu să pui pe picioare o echipă aproape nouă, dar la meciul cu FCSB vor apărea multe noutăți pe teren la Clinceni.

Cote la pariuri pentru jocul Academica Clinceni – FCSB

De mult nu a mai existat o situație similiară la un meci din Casa Pariurilor Liga 1 în care una dintre echipe să aibă o cotă de numai 1,05. Atât a primit FCSB pentru a se impune în fața Academicii, care are cea mai mare cotă din istoria pariurilor pentru Casa Pariurilor Liga 1, nu mai puțin de 26,00! Șansă dublă 1X are de asemeni supercotă, 6,45, iar un gol înscris de ilfoveni ajunge la cota de 3,50.

Academica Clinceni nu a fost nici pe departe sparring-partnerul FCSB-ului de când a promovat. Sezonul trecut a învins FCSB pe Arena Națională în sezonul regulat cu 1-0, dar a mai reușit două rezultate de egalitate, unul în play-off tot sezonul trecut, iar unul dintre marcatori a fost Cordea, astăzi în lotul FCSB.

ADVERTISEMENT