Life

Acces Direct, anunț surprinzător pentru fani. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Acces Direct, una dintre cele mai urmărite emisiuni, va reveni pe micile ecrane din 6 septembrie, la Antena 1. Fanii vor avea parte de mai multe surprize.
24.08.2021 | 16:26
Acces Direct anunt surprinzator pentru fani Ce se intampla cu emisiunea prezentata de Mirela Vaida
ADVERTISEMENT

Noul sezon al emisiunii de la Antena 1, Acces Direct, revine pe micile ecrane începând cu data de 6 septembrie cu unele schimbări.

Emisiunea va fi difuzată între orele 16.30 și 18.00, de luni până vineri. De asemenea, Acces Direct va avea și un nou platou.

ADVERTISEMENT

Tot Mirela Vaida va fi cea care va modera și noul sezon al talk-show-ului.

Acces Direct, anunț surprinzător pentru fani. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Din 6 septembrie fanii vor putea urmări din nou emisiunea Acces Direct, la Antena 1. Au avut loc însă unele modificări. Astfel ora de începere va fi 16.30 și nu 17.00 așa cum a fost sezonul trecut. Talk-show-ul va fi difuzat de luni până vineri.

Mirela Vaida promite că telespectatorii vor putea urmări cele mai importante subiecte ale zilei, dezvăluiri importante și povești de viață unice.

ADVERTISEMENT

“La Acces Direct vom aborda subiecte dintre cele mai diverse, după cum ne-am obișnuit deja publicul!

Vom privi față în față subiectele arzătoare ale momentului, problemele sociale care sunt nu doar ale celor ce ni le semnalează, ci ale noastre, ale tuturor, vom cere sfaturile specialiștilor și vom lua legătura cu autoritățile, atunci când situația o va cere.

ADVERTISEMENT

Și în acest sezon, vom căuta soluții pentru cele mai multe dintre solicitările telespectatorilor care ne scriu zilnic, într-un număr foarte mare”, a spus Mirela Vaida, pentru Antena 1.

Noul sezon începe pe 6 septembrie

Prezentatoarea cunoscutei emisiuni a vorbit și despre cazurile care au fost rezolvate în sezonul precedent și promite că telespectatorii vor avea parte zilnic de surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

“În sezoanele trecute multe mame și-au putut strânge din nou copiii în brațe, atunci când nu mai aveau nicio speranță, altele au găsit adăpost pentru ele și familie, alții au putut rezolva problemele care păreau de netrecut.

Zilnic vă vom ține la curent cu subiectele mondene: cupluri, povești de viață, despărțiri, prietenii, proiecte! De asemenea, vom continua seria interviurilor de colecție cu marii actori ai țării, cu sportivii de performanță sau muzicienii de calibru!

Tot ce e important de abordat se va discuta cu cărțile pe masă, într-un dialog deschis, constructiv, fără menajamente, în care fiecare dintre noi poate participa activ”, a mai spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT