News

Accident aviatic în apropierea Capitalei. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit: două persoane sunt rănite

Accident aviatic. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Chitila.
10.08.2021 | 13:10
Accident aviatic in apropierea Capitalei Un avion de mici dimensiuni sa prabusit doua persoane sunt ranite
ADVERTISEMENT

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în apropiere de București, în zona localității Chitila. Două persoane au fost rănite în urma acestui eveniment.

Accident aviatic. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Chitila, în apropiere de București

Cei doi oameni care se aflau înăuntru sunt în stare bună, iar lor le-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului. Este vorba despre doi bărbați, care erau conștienți la momentul în care au fost găsiți.

ADVERTISEMENT

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere, trei SMURD și o descarcerare. Din fericire, după acest accident aviatic nu a fost și un incendiu, pentru că acesta putea să pună într-un și mai mare pericol viețile pasagerilor.

Accidentul aviatic a avut loc pe un câmp, în apropiere de Capitală, iar la fața locului au sosit salvatorii, care au observat că există două victime, care au fost preluate de aceștia.

ADVERTISEMENT

Informațiile inițiale arată că este vorba despre un avion privat. Deocamdată, motivele prăbușirii acestui aparat de zbor sunt necunoscute, dar, cu siguranță, se va deschide o investigație care va stabili de ce s-a prăbușit acesta.

Unul dintre vărbați a fost preluat de de ambulanță SMURD și celălalt de un elicopter SMURD, au mai transmis autoritățile referitor la acest incident din ziua de marți după-amiaza.

ADVERTISEMENT

„Avion de mici dimensiuni prăbușit pe rază localității Chitila, pe un câmp. Intervin 3 autospeciale de stingere,  3 smurd, 1 descarcerare.

Elicopterul SMURD a aterizat în zona accidentului și a identificat 2 persoane rănite, conștiente. În urmă evenimentului nu s-a produs un incendiu.

ADVERTISEMENT

Din primele informații rezultă că este un avion privat. O victima preluată de ambulanță SMURD și una de elicopter SMURD”, a transmis ISU.

Victimele acestui accident aviatic sunt doi bărbați

Cele două victime au 72 de ani și respectiv 38 de ani. Aceștia vor fi duși la Spitalul Floreasca, unde vor fi investigați medical. Deocamdată, acestea sunt informațiile despre starea de sănătate a răniților.

„Cele 2 persoane implicate în accidentul aviatic vor fi transportate, conștiente, la Spitalul Floreasca de către UTIM și Elicopter SMURD”, a mai transmis ISU.

„Pentru mai multe investigații s-a luat decizia de a fi duse la spital. Elicopterul SMURD a ajuns repede. Membrii sunt printre primii care au efectuat verificările.

Una dintre persoane e în stare mai gravă. Au traumatisme la nivelul membrelor”, a spus Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

ADVERTISEMENT