News

Accident grav în Bacău. Un camion s-a ciocnit cu o dubă. Cinci persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc, joi dimineață, în județul Bacău. Un camion s-a ciocnit cu o dubă, cinci persoane fiind rănite. La fața locului s-au deplasat autoritățile.
27.01.2022 | 09:44
Accident grav in Bacau Un camion sa ciocnit cu o duba Cinci persoane au fost ranite
Accident rutier grav în Bacău. Sursa foto: BZI
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc, mai exact, pe DN 11, în localitatea Ferăstrău-Oituz, din județul Bacău. Traficul în zonă este restricționat, temporar.

Cele 5 victime au fost transportate la spital. Două dintre ele au fost găsite blocate în dubă. Totodată, una dintre persoanele rănite a fost descoperită într-o stare inconștientă.

ADVERTISEMENT

Persoanele rănite au fost duse la spital

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 11, în zona localității Ferăstrău-Oituz, județul Bacău, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion și autoutilitară.

 Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Onești-Brașov și se desfășoară pe un singur fir, alternativ”, conform unui comunicat InfoTrafic.

ADVERTISEMENT

Șase persoane implicate, în total, în accident

Inițial s-au comunicat patru răniți, dar apoi s-au transmis cinci. În total, 6 oameni au fost implicați în accidentul rutier și nu s-au găsit încarcerați.

”În urma accidentului (6 persoane implicate) au rezultat 5 victime (4 conştiente, 1 inconştienta). Nu au fost persoane încarcerate.

ADVERTISEMENT

La sosirea echipajelor 2 persoane se aflau blocate în dubiţă. Se intervine la degajarea lor. Toate cele 5 victime au fost transportate la spital de ambulantele SAJ şi SMURD. Se asigura zona cu măsuri PSI”, au precizat și reprezentanții IPJ Bacău. Între timp, s-a demarat o anchetă în acest caz.

Fetiță în vârstă de 13 ani, lovită de o locomotivă în Gara Bacău

Accidentul de față amintește de un altul produs, miercuri, 26 ianuarie, tot în Bacău. În gara orașului, o fetiță de 13 ani a fost lovită de o locomotivă, după ce a traversat calea ferată printr-un loc nepermis.

ADVERTISEMENT

Locomotiva nu avea vagoane. La fața locului au intervenit oamenii legii și echipaje medicale. Minora a fost dusă la spital.

”Poliţiştii au stabilit că o minoră de 13 ani, din Bacău, ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia a doua, după care ar fi escaladat gardul despărţitor al celor două linii şi, fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei întâi, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de locomotivă.

La faţa locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale şi a transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iaşi”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

ADVERTISEMENT