News

Accident cu 6 răniți, dintre care 4 copii, în Mureș. Impact violent între două mașini

Un accident rutier grav a avut loc luni seara în județul Mureș. Evenimentul s-a soldat cu 6 răniți, dintre care 4 copii.
17.07.2023 | 23:01
Accident cu 6 raniti dintre care 4 copii in Mures Impact violent intre doua masini
Patru copii și doi adulți, răniți într-un grav accident produs în Mureș. Coliziune între două mașini. Sursa foto: ISU / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, una a evenimentelor grave pe șoselele din țară, continuă. La orele serii, un grav accident, cu 6 răniți, dintre care 4 copii, a avut loc și în județul Mureș.

Patru copii și doi adulți, răniți într-un grav accident produs în Mureș. Coliziune între două mașini

În localitatea Meștera, două mașini au fost implicate într-o coliziune violentă, rezultând nu mai puțin de 6 victime care au ajuns la spital. Potrivit informațiilor oferite de autorități, în cele două mașini se aflau în total 7 persoane.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul evenimentului au intervenit echipaje ale ISU Harghita. Aici au fost găsite 6 persoane rănite. E vorba de 2 adulți, de 41 şi 44 ani şi patru minori, în vârstă de 8, 13, 15 şi 17 ani. Toți aceștia au fost evaluați de către echipajele medicale, ulterior fiind preluați şi transportați la spital.

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie din Topliţa, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Topliţa.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, au rezultat 6 victime, dintre care 2 adulţi, de 41 şi 44 ani, şi 4 minori, în vârstă de 8, 13, 15, respectiv 17 ani, care au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior preluate şi transportate la spital.

Cea de-a şaptea persoană, în vârstă de 68 ani, după ce a fost evaluată medical, a refuzat transportul la spital”, au anunțat cei de la ISU. Echipa de intervenţie a subunităţii ISU din Topliţa include şi câteva localităţi din judeţul Mureş. Astfel, au fost mobilizate unități din Harghita.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Cluj. Bărbat în stare gravă

Angajații ISU din Cluj au avut și ei o seară de luni încărcată. Pompierii au avut o intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Rogojel. Deplasați la locul accidentului, salvatorii și echipajul de pe ambulanță au acordat prim ajutor unui tânăr de 20 de ani, care a fost ulterior transportat la spital.

Cei de la ISU Cluj au mai precizat că bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme și era în stare gravă, notează InfoTrafic. ”Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Rogojel. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat cu ocupanții ieșiți din acesta.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost preluat de către echipajul SAJ pentru a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare acesta era în stare de conștiență, prezenta multiple traumatisme și era în stare gravă”, a transmis ISU Cluj.

ADVERTISEMENT