News

Accident cumplit în Constanța: două mașini s-au făcut praf, mai mulți răniți. Intervine elicopterul SMURD

Un grav accident rutier, soldat cu mai mulți răniți, a avut loc luni după-amiaza în județul Constanța. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD.
17.07.2023 | 16:00
Accident cumplit in Constanta doua masini sau facut praf mai multi raniti Intervine elicopterul SMURD
Accident grav în Constanța, cu patru răniți. Imagini cutremurătoare pe șosea, a intervenit elicopterul SMURD. Sursa foto: ISU Dobrogea / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipajele ISU au fost mobilizate, luni, să intervină la un cumplit accident rutier petrecut în județul Constanța. Două mașini s-au făcut praf pe DN22. Mai multe persoane au fost rănite.

Accident grav în Constanța, cu patru răniți. Imagini cutremurătoare pe șosea, a intervenit elicopterul SMURD

Din primele informații, acest grav eveniment rutier a avut loc în apropiere de localitatea Sibioara. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Într-o primă fază, o persoană a fost încarcerată.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au mobilizat mai multe echipaje de intervenție. Astfel, la fața locului au ajuns rapid stația Midia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de tip SMURD B, Detașamentul Fripis, cu un echipaj de descarcerare și elicopterul SMURD.

Angajații de la ISU Dobrogea au găsit la locul impactului patru victime dintre care una încarcerată, dar conștientă. Celelalte 3 victime erau și ele conștiente, cooperante. Toți răniții au primit îngrijiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

Inițial, s-a decis ca două victime, o adolescentă de 17, respectiv o femeie de 47 de ani, să fie transportate la UPU. Ulterior, un bărbat de 48 ani, conștient și cooperant, a fost preluat de SMURD și dus la UPU.

În ceea ce privește persoana încarcerată, vorbim de un bărbat de circa 65 ani. Acesta la rândul său a fost extras și preluat de elicopterul SMURD și dus la spital, conștient, notează Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT

Accident mortal produs luni și în județul Mureș

Cu câteva ore mai devreme, un alt accident grav, soldat cu un deces, a avut loc în județul Mureș. Din datele Infotrafic aflăm că această nenorocire s-a produs în jurul orei 07:00, în localitatea Trei Sate.

Din datele poliției aflăm că un autoturism, condus pe direcția Sovata – Bălăușeri, de către o femeie de 58 de ani, din județul Cluj, ar fi părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de deplasare. Ulterior, a intrat în coliziune frontală cu un podeț din beton.

ADVERTISEMENT

Din păcate, impactul i-a fost fatal unei femei de 29 de ani, pasageră în autoturism. În plus, conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alți doi minori, pasageri în autoturism, au primit îngrijiri din partea echipajelor medicale.

ADVERTISEMENT