News

Accident cu cinci răniți în județul Cluj. Un șofer a pierdut controlul mașinii într-o curbă periculoasă

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, în localitatea Negreni, județul Cluj, soldat cu rănirea a cinci persoane.
17.06.2023 | 15:21
Accident cu cinci raniti in judetul Cluj Un sofer a pierdut controlul masinii intro curba periculoasa
Cele două mașini au fost serios avariate/ Foto: ISU Cluj
ADVERTISEMENT

Doi mașini s-au ciocnit în localitatea clujeană Negreni, pe o porțiune de drum cu o curbă foarte periculoasă. Accidentul a avut loc sâmbătă și a dus la rănirea a cinci persoane, dintre care trei adulți și doi copii, informează Monitorul de Cluj.

În jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1E60, în afara localității Negreni. Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 69 de ani, din județul Harghita, care se deplasa cu autoturismul în direcția municipiului Oradea, pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare”, a transmis IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Din cauza derapajului, șoferul s-a ciocnit cu automobilul condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Mureș, care venea din direcția opusă. Se pare că șoferul mașinii care a derapat și a provocat accidentul circula cu o viteză prea mare ținând seama că șoseaua era umedă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Negreni. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea”, a transmis, la rândul său, ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Cele șase persoane din mașinile implicate au fost consultate la fața locului, din fericire, rănile lor fiind superficiale. Totuși cinci persoane, trei adulți și doi copii, au fost transportate la spitale în vederea unor investigații suplimentare.

Tragedie în Cluj la începutul acestei luni

Tot în județul Cluj, la începutul acestei luni a avut loc un alt accident însă urmările au fost tragice. Pe 6 iunie, un TIR plin cu sucuri s-a răsturnat pe DN 1, pe drumul Cluj – Bihor. Șoferul a fost prins în cabina autovehiculului și a murit.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier s-a consemnat DN1 E60, aproape de localitatea Leghia, în județul Cluj. Un șofer de TIR a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat. Rămas încarcerat, bărbatul aflat la volan a murit.

În ciuda eforturilor depuse de medici, victima nu a mai putut fi salvată. „Șoferul extras prezintă leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani, iar autotrenul răsturnat era încărcat cu sucuri”, au precizat cei de la ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Pompierii de la Detaşamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intersecţie cu localitatea Leghia. În accident a fost implicat un autotren, care este răsturnat”, mai menționa sursa citată.

ADVERTISEMENT