News

Tragic accident în Cluj: un TIR plin cu sucuri s-a răsturnat pe șosea. Șoferul a decedat

Un grav accident rutier a avut loc, marți, în Cluj: un TIR plin cu sucuri s-a răsturnat pe șosea, iar șoferul aflat la volan a decedat.
06.06.2023 | 18:11
Tragic accident in Cluj un TIR plin cu sucuri sa rasturnat pe sosea Soferul a decedat
Grav accident în Cluj: un TIR încărcat cu sucuri s-a răsturnat. Șoferul, prins în cabină, a murit. Sursa foto: ISU Cluj / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tragic accident rutier a avut loc marți, 6 iunie, în județul Cluj. Un TIR plin cu sucuri s-a răsturnat pe DN 1, pe drumul Cluj – Bihor. Șoferul a fost prins în cabina autovehiculului.

Grav accident în Cluj: un TIR încărcat cu sucuri s-a răsturnat. Șoferul, prins în cabină, a murit

Din primele informații, dramaticul eveniment rutier s-a consemnat DN1 E60, aproape de localitatea Leghia, în județul Cluj. Un șofer de TIR a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat. Rămas încarcerat, bărbatul aflat la volan a murit.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor depuse de medici, victima nu a mai putut fi salvată. ”Șoferul extras prezintă leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani, iar autotrenul răsturnat era încărcat cu sucuri”, precizează cei de la ISU Cluj.

”Pompierii de la Detaşamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intersecţie cu localitatea Leghia. În accident a fost implicat un autotren, care este răsturnat.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii, în cabina autotrenului este încarcerat un bărbat. Acţionăm la faţa locului cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, a mai informat ISU Cluj.

Accident cu morți și răniți în Suceava și Galați

Tot marți, la primele ore ale dimineții, doi tineri au murit, într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Ilișești din județul Suceava. În evenimentul rutier care s-a produs în jurul orei 06:00, în pădurea dintre Ilișești și Păltinoasa, au fost implicate un camion și două autoturisme.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În ceea ce-l privește pe șoferul camionului și două persoane care se aflau în cel de-al doilea autoturism, aceștia nu au necesitat îngrjiri medicale.

La orele după amiezii, tot în zona Moldovei, șapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 25, la Şendreni, în judeţul Galaţi. Și de această dată, tot trei mașini au fost implicate.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 25, localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme”, se arată într-un comunicat. Cele șapte victime au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT