News

O tânără din Cluj făcut accident în timp ce dădea examen de permis. Victima a ajuns la spital

O tânără de 19 ani din Cluj a provocat un accident de circulație, în timpul probei practice pentru obținerea permisului. Un bărbat a ajuns la spital
08.05.2023 | 17:49
O tanara din Cluj facut accident in timp ce dadea examen de permis Victima a ajuns la spital
Tânăra a produs accidentul în timp ce susținea proba practică a examenului de permis Sursa foto: Facebook Info Trafic Cluj-Napoca / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, în jurul orei 11.30, s-a produs un accident rutier pe strada Aurel Vlaicu – breteaua de legătură cu strada Calea Someșeni, din Cluj-Napoca. Persoana rănită este șoferul mașinii lovite, un bărbat în vârstă de 67 de ani.

Accident în timp ce dădea examen de permis

”Din primele cercetări s-a stabilit că un autoturism la volanul căreia se afla o tânără de 19 ani, aflată în timpul probei practice pentru obținerea permisului de șofer, și examinatorul auto, cu intenția de a intra într-o parcare, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Someșeni.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, bărbatul de 67 de ani a fost transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a informat IPJ Cluj.

Pe rețelele de socializare o altă clujeancă arată cu degetul către ofițerul examinator pe care îl acuză că nu are nivelul de competență profesională necesar pentru a evita acest tip de evenimente rutiere.

ADVERTISEMENT

Accident cu examinatorul în mașină

”În data de 08.05.2023 în jurul orei 11.30 s-a produs un accident lângă Pepco de la Ira, având ca victimă un cuplu de vârstnici și ca făptuitoare a accidentului o elevă aflată în momentul susținerii examenului pentru obținerea permisului auto, având în dreapta ca examinator pe domnul Comisar Șef de Poliție Doru Maier.

Mesajul meu are ca scop atenționarea asupra nivelului de competență profesională a organului examinator (Doru Maier) și a modului în care acesta a fost pregătit să intervină în momentul unei situații care necesita intervenția dânsului.

ADVERTISEMENT

Nu vă mirați că mor atâția oameni în accidente pe drumurile României dacă un reprezentant al legii în calitate de examinator al probei practice în cadrul școlii de șoferi nu a fost în stare să evite un asemenea eveniment.

Domnii polițiști care au fost la fața locului au luat apărarea domnului examinator cu scuza că nu a fost cu intenție și că nu a fost vina dânsului. Acum eu vă întreb pe voi dar victimele ce vină au că domnul examinator nu se ridică la standardele de siguranță cerute?”, scrie femeia pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, citată de cluj24.ro.

ADVERTISEMENT