News

Accident cumplit în Cluj, cu 16 persoane rănite. Impact devastator între o mașină și un microbuz

Un accident cumplit a avut loc marți, la orele prânzului, în județul Cluj. Nu mai puțin de 16 persoane au fost rănite, după coliziunea violentă între un microbuz și o mașină.
17.10.2023 | 15:30
Accident cumplit in Cluj cu 16 persoane ranite Impact devastator intre o masina si un microbuz
Accident cu 16 persoane rănite și spitalizate, în Cluj. Coliziune violentă între un microbuz și o mașină. Sursa foto: Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neatenția în trafic a stat la originea unui accident deosebit de grav în județul Cluj. Un microbuz cu 15 persoane la bord a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 30 de ani. Toate persoanele au ajuns la spital după impact.

Accident cu 16 persoane rănite și spitalizate, în Cluj. Coliziune violentă între un microbuz și o mașină

Evenimentul rutier din Ardeal a avut loc la orele prânzului, în comuna Feleacu. O mașină condusă de un bărbat de 30 de ani ar fi intrat pe contrasens și a lovit în plin un microbuz cu 15 oameni la bord.

ADVERTISEMENT

Din cauza impactului puternic, tânărul a rămas blocat în autoturism. Vehiculul său s-a transformat într-un morman de fiare. Dată fiind gravitatea accidentului, la fața locului a existat o uriașă mobilizare de forțe.

Din datele ISU Cluj, pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului. Acesta era în stare de conștiență și cooperant. Cele 15 persoane din microbuz au fost consultante de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări, acestea prezintă afecțiuni ușoare.

ADVERTISEMENT

Vestea bună este că toate victimele implicate în accident sunt conștiente. Într-o primă fază, patru dintre acestea au fost evacuate și transportate la spital. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momentele a un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu. La fața locului intervin 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat. Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în stare de conștiență și cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism.

Totodată, 15 persoane din microbuz sunt consultante în aceste momente de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj, conform Info Trafic 24.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 13.00, ISU a revenit cu o informație și a anunțat că toate cele 16 persoane, dintre care șapte bărbați și nouă femei, au fost transportate la spital. Ele sunt conștiente și cooperante.

ADVERTISEMENT