News

Șase persoane rănite în urma unui accident produs în Neamț. Un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens

Șase persoane, printre care și un copil, au fost rănite duminică, în urma unui accident rutier produs în județul Neamț. Nu s-au înregistrat victime
15.10.2023 | 15:25
Sase persoane ranite in urma unui accident produs in Neamt Un sofer a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens
Accident cu 6 victime, printre care și un copil, în Neamț. Sursa foto: ISU Neamț
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulație s-a produs duminică, 15 octombrie, în jurul orei 13:00, pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă. Din primele informații, un șofer ar fi pierdut controlul volanului și, după ce s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe contrasesns.

Accident rutier cu șase victime la Neamț

Șase persoane au fost rănite într-un accident produs duminică după-amiază în județul Neamț, pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă. Poliția a precizat că accidentul s-a produs după ce un conducător auto a pierdut controlul volanului și a lovit unul din parapeții de pe marginea șoselei. Apoi, din această coliziune, a lovit un alt autoturism ce circula pe sens opus.

ADVERTISEMENT

“Un conducător auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet şi ulterior cu un autoturism ce circula din sens opus. La acest moment se circuăa pe un singur sens, alternativ”, au transmis IPJ Neamţ.

Printre cele șase persoane rănite se află și un minor, potrivit presei locale din Neamț. “Din datele preliminare 6 persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis autoritățile locale.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi înainte, un alt accident grav de circulație a avut loc tot n județul Neamț, de această dată în localitatea Căciuleşti din comuna Girov. Patru persoane au fost rânite după coliziunea violentă a două autoturisme, una dintre ele rămânând încarcerată în urma impactului.

“În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acţionat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD TIM. Victima, o femeie în vârstă de 31 ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a transmis sâmbătă ISU Neamț, care a precizat că o femeie de 41 ani și un copil de 7 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Accident grave în Sibiu

Două accidente serioase au avut loc în acest weekend și în județul Sibiu. Duminică, șoferul și pasagera unui microbuz au fost transportați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce au intrat cu autovehiculul într-un cap de pod. Accidentul s-a produs în localitatea Bârghiş, pe DN106.

“Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pe DN 106, în zona localităţii Bârghiş, la un accident rutier unde a fost implicat un microbuz şi două persoane. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 67 de ani, care a suferit un traumatism lombar, şi unei femei în vârstă de 23 de ani cu traumatism cranio-facial deschis minor. Ambii au fost transportaţi la UPU conştienţi”, a transmis ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte, tot în județul Sibiu, două femei, în vârstă de 38 și 81 de ani, dar şi un copil în vârstă de 5 luni au ajuns la spital, în urma unui accident produs pe DN 14, la ieşirea din localitatea Agârbiciu. Echipajele de salvare ajunse la fața locului au transmis că femeia de 81 ani a suferit o luxație de umăr, cea de 38 de ani, cu traumatism toracic. Copilul de cinci luni a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs atunci când un autoturism care se îndrepta spre Sibiu, condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Vâlcea, a intrat în coliziune cu un tractor care circula în faţa sa. Tractorul, condus de către un localnic în vârstă de 51 de ani, a produs accidentul atunci când a virat la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu.

ADVERTISEMENT