News

Accident cumplit în județul Argeș! Un bărbat a fost ucis de o tânără fără permis. Maşina victimei a fost făcută praf în urma impactului violent

15.08.2020 | 21:44
Accident cumplit in judetul Arges Un barbat a fost ucis de o tanara fara permis Masina victimei a fost facuta praf in urma impactului violent
Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă în zona localității argeșene Rătești. Sursa foto: ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de sâmbătă, 15 august, în localitatea argeșeană Rătești, după ce o tânără de doar 19 ani a intrat în coliziune cu un autoturism căruia nu i-a acordat prioritate. În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere.

În mașină se afla și fetița sa, transportată de urgență la spital cu escoriații frontale. În urma impactului puternic, celălalt autovehicul a fost proiectat în gardul unui imobil. Șoferul a murit pe loc, în vreme ce soția sa a fost preluată de Serviciul Județean de Ambulanță Argeș.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în urma verificărilor urmând să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

O tânără din Argeș s-a urcat fără permis la volan și a ucis un bărbat care circula regulamentar. Printre victimele accidentului se numără și fetița ei de 2 ani

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție,  o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ. Totodată, a fost nevoie de o autospecială de descarcerare, întrucât două dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale automobilului.

ADVERTISEMENT

Din accident au rezultat patru victime, dintre care un bărbat a decedat, o femeie a fost preluată de Serviciul de Ambulanță Județean, un copil de doi ani cu escoriatii frontale, împreună cu mama acestuia, au fost transportați la spital de către un echipaj SMURD de prim ajutor calificat”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, bărbatul de 62 de ani din Găești, rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism, o femeie de 58 de ani“, a precizat și Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

ADVERTISEMENT

Șoferița fără permis riscă să ajungă în spatele gratiilor

Potrivit ISU Argeș, tânăra care a provocat accidentul se află în afara oricărui pericol, atât ea cât și fetița suferind răni ușoare. Pentru că s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Totodată, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă, însă, pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

ADVERTISEMENT