News

Accident cumplit în Prahova. Doi tineri au murit, iar doi copii, de 3 și 4 ani, au fost răniți

Un teribil accident rutier a avut loc luni seară în Prahova. Evenimentul s-a soldat cu doi morți și doi răniți, cei din urmă fiind copii de 3 și 4 ani.
15.01.2024 | 22:58
Accident cumplit in Prahova Doi tineri au murit iar doi copii de 3 si 4 ani au fost raniti
Accident grav în Prahova. Doi morți și doi răniți. Sursa foto: observatorulph.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier mortal s-a petrecut luni seară în județul Prahova. Doi tineri, de 31 și 32 de ani, au murit. Alte două persoane, mai exact doi copii, au ajuns la spital.

Accident grav în Prahova. Doi morți și doi răniți

În evenimentul din sudul țării, petrecut în localitatea Măgurele, au fost implicate două autoturisme. În total, patru ocupanți se aflau în vehicule, printre care se numără și doi copii. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul unuia dintre autoturismele implicate a fost proiectat în afara autoturismului.

ADVERTISEMENT

O altă persoană de la bordul celeilalte mașini a fost încarcerată și în stare de inconștiență. Copiii au fost preluați de echipajele medicale aflate la fața locului. Pompierii au depus eforturi pentru extragerea victimei încarcerate și pentru resuscitarea celeilalte.

Din păcate, rănile ambelor persoane, doi tineri de 31 și 32 de ani, au fost extrem de grave. Ambii pasageri au fost declarați decedați, scrie publicația locală Observatorul Prahovean.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani și vătămarea corporală a doi pasageri, minori cu vârstele de 3 și respectiv 4 ani, dar și a celuilalt conducător auto, un bărbat de 32 de ani, aceștia din urmă fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat, inițial, IPJ Prahova. Ulterior, a venit și anunțul despre al doilea deces.

Care e starea celor doi copii

Din informațiile oferite de presa locală reiese că cei doi copii ar fi suferit răni ușoare. Cu toate acestea, ei au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului. Traficul rutier pe DJ 100L, între Măgurele și Bălțești este blocat în totalitate fiind dirijat de către polițiști pe o rută ocolitoare”, mai anunță poliția.

La locul producerii acestui accident rutier s-au deplasat de urgență pompierii militari cu doua autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

ADVERTISEMENT

S-a aflat și cauza producerii acestei tragedii rutiere. Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs în urma unei depășiri făcute de unul dintre cei doi șoferi.

ADVERTISEMENT