News

Accident grav între două mașini, în județul Hunedoara. Șase oameni au ajuns la urgențe

Șase oameni, printre care un copil, au fost răniți într-un grav accident rutier produs în județul Hunedoara. Coliziune între două mașini.
11.12.2023 | 06:59
Accident grav intre doua masini in judetul Hunedoara Sase oameni au ajuns la urgente
Șase răniți într-un grav accident rutier produs în Hunedoara. Impact devastator între două mașini. Sursa foto: Infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grav accident raportat noaptea trecută în județul Hunedoara. Nu mai puțin de șase persoane au fost rănite, printre care un minor, după coliziunea a două mașini.

Șase răniți într-un grav accident rutier produs în Hunedoara. Impact devastator între două mașini

Din datele oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, evenimentul rutier a avut loc pe DN66 (Dealul Hațegului). Aici, două autoturisme au intrat într-o coliziune cu urmări devastatoare.

ADVERTISEMENT

Alertați, pompierii ISU Hunedoara din Bretea Română, Totești și de la Detașamentul Hunedoara au mobilizat echipaje importante. Forțele ISU au intervenit la fața locului cu resurse semnificative pentru gestionarea situației de criză.

Au fost deplasate în zonă echipajele de salvatori, echipate cu 2 autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Acestea au fost sprijinite de 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. Salvatorii au acționat imediat pentru a face față consecințelor impactului, mai anunță Infotrafic.

ADVERTISEMENT

Accidentul din județul Hunedoara s-a soldat cu mai mulți răniți. E vorba de 6 victime: 2 bărbați cu vârsta de 35 respectiv 36 ani, 3 femei cu vârsta de 29, 31 respectiv 45 ani și un minor, cu vârsta de 17 ani. Din fericire, toate victimele au fost conștiente. Ele au fost ulterior transportate la UPU Hunedoara respectiv UPU Deva.

Eforturile pompierilor și a personalului medical sunt direcționate către gestionarea eficientă a situației și acordarea de asistență medicală de calitate. Conducătorii auto sunt îndemnați să evite zona afectată și să respecte indicațiile autorităților pentru a facilita intervenția echipajelor de salvare”, a mai anunțat IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Botoșani. Tânăr de 20 de ani, intrat cu mașina în copac

Tot duminică seara, un accident rutier a avut loc și în județul Botoșani. În localitatea Câmpeni, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un copac.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Doi tineri se aflau în mașină în momentul producerii evenimentului rutier. Doar pasagerul avea nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital. Cei de la ISU au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

ADVERTISEMENT