News

Accident grav în Giurgiu. Trei persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital după ciocnirea a două autoturisme

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident grav de circulație ce a avut loc sâmbătă după-amiază în județul Giurgiu
25.11.2023 | 18:32
Accident grav in Giurgiu Trei persoane dintre care doi copii au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua autoturisme
Accident grav în județul Giurgiu. Sursa foto: ISU Giurgiu
ADVERTISEMENT

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Valea Plopilor, acolo unde două autoturisme au fost proiectate în afara carosabilului după o ciocnire violentă. Potrivit reprezentanților ISU, în total nouă persoane se aflau în cele două mașini, însă doar cinci dintre acestea au suferit răni și doar trei, printre care și doi copii, au ajuns la spital.

Accident grav în județul Giurgiu

Trei echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu au fost trimise la locul accidentului. Potrivit reprezentanților ISU, la fața locului două autoturisme fuseseră proiectate în afara carosabilului după o ciocnire violentă.

ADVERTISEMENT

Deși în cele două mașini se aflau nouă persoane, majoritatea au scăpat cu răni ușoare. Doi pasageri au primit îngrijiri la fața locului, iar alte trei, printre care și doi copii de 6 și 14 ani, au fost transportate la spital în stare conștientă.

„O femeie, în vârstă de 43 de ani şi cei doi copii – o fată de 14 ani şi un băiat de 6 ani – au fost transportaţi la un spital din Capitală, conştienţi şi cooperanţi. Alte două persoane implicate au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Șase persoane rănite într-un accident la Galați

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident grav petrecut pe DN 25 Galaţi-Tecuci, în apropierea localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, între două autovehicule. Autoritățile au precizat că acestea sunt cooperante, în stare conștientă, fiind evaluate de către personalul medical sosit la locul accidentului.

„În apropierea localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea a şase persoane. Potrivit Poliţiei, persoanele rănite sunt conştiente şi evaluate medical. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri, fiind deviat pe acostament. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”, a transmis, sâmbătă, centrul Infotrafic al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Persoană decedată în Vrancea

O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite în urma unui accident produs tot sâmbătă pe DN2-E85, la Dumbrăveni. Reprezentanții IPJ Vrancea nu au oferit detalii despre starea în care se află cele două persoane, precizând doar că au fost transportate la spitalul județean de urgență.

„La ora 16,35, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2 – E85, în comuna Dumbrăveni, s-a produs un accident rutier între două autoturisme. Din primele date de la faţa locului, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite”, a transmis IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Tot sâmbătă, un alt accident grav a avut loc și în județul Suceava, localitatea Rădăuți, acolo unde patru persoane au fost rănite după coliziunea dintre un tren şi o autoutilitară. Toate cele patru persoane rănite, trei bărbaţi de 53, 34 şi 33 de ani, precum şi o femeie, de 21 de ani, se aflau în autoutilitară, fiind transportate la la Centrul de Primiri Urgenţe Rădăuţi.

„Evenimentul a fost anunţat la 112 la ora 5,40, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprjinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În autoutilitară se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras cele două victime încarcerate, una dintre ele fiind în stare de inconştienţă”, au transmis oficialii ISU Suceava.

ADVERTISEMENT