News

Accident cumplit la Orșova: bărbat de 52 de ani, strivit sub roțile unui TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit strivit sub roțile unui TIR, într-un cumplit accident de circulație produs vineri la Orșova.
09.06.2023 | 17:24
Accident cumplit la Orsova barbat de 52 de ani strivit sub rotile unui TIR
Grav accident în Orșova: coliziune între o mașină și un TIR. Șoferul autoturismului a murit. Sursa foto: news-mehedinti.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident s-a produs vineri, 9 iunie, la Orșova. Un bărbat de 52 de ani a murit după ce a fost strivit sub roțile unui TIR. Mașina în care se afla a fost pur și simplu spulberată de vehiculul de mare tonaj.

Grav accident în Orșova: coliziune între o mașină și un TIR. Șoferul autoturismului a murit

Drama rutieră din județul Mehedinți s-a produs la orele amiezii. Pe DN 6, la ieșire din Orșova, spre Caraș-Severin, șoferul unui autoturism înmatriculat în Dolj a pierdut controlul asupra direcției. Mașina acestuia a ajuns sub roțile unui TIR înmatriculat în Galați.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii extrem de puternice, șoferul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a decedat. Șoferul camionului a declarat că a încercat să evite impactul. El a frânat zeci de metri, însă a fost prea târziu.

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că un bărbat de 52 de ani, din Craiova, județul Dolj în timp ce conducea mașina pe DN 6, în afara municipiului Orșova, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

ADVERTISEMENT

El a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un camion condus de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj”, anunță reprezentanții IPJ Mehedinți, conform Jurnalul Olteniei.

Mai multe autospeciale au intervenit la locul accidentului

ISU Mehedinți anunță că a deplasat la locul accidentului două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. La sosirea în zona impactului, salvatorii l-au găsit pe șoferul mașinii blocat între fiarele contorsionate. El a fost predat în stare de inconștiență medicilor.

ADVERTISEMENT

”Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs între un autoturism și un autocamion, pe DN 6, la ieșirea din municipiul Orșova spre Topleț.

La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în autoturism. Pompierii militari au acționat de urgență pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, în stare de inconștiență, unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, informează ISU Mehedinți.

ADVERTISEMENT

În urma acestui grav accident, șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT