News

Accident feroviar în România. Un tren cu 30 de pasageri, implicat

Accident feroviar în România. O mașină a fost lovită de un tren în care se aflau 30 de pasageri. La volanul autoturismului se afla o femeie.
22.06.2023 | 21:13
Accident feroviar in Romania Un tren cu 30 de pasageri implicat
Accident feroviar în România. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Hepta.ro/ svnews.ro
ADVERTISEMENT

Accident feroviar în România, produs joi în localitatea Bivolărie, din județul Suceava. Un tren în care se aflau 30 de pasageri a fost implicat în evenimentul nefericit. O mașină a fost lovită.

Accident feroviar în România. Tren cu 30 de pasageri, implicat

Oamenii legii anunță că accidentul feroviar a avut loc pe traseul Putna-Suceava. Un autoturism, condus de o șoferiță de 49 de ani, a fost lovit. În urma impactului, femeia a fost rănită.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns echipajele de intervenție. Victima a fost preluată de o ambulanță SMURD, pentru a primi asistență medicală. Din fericire, starea ei este stabilă, potrivit reprezentanților ISU Suceava.

„În autovehicul se afla o singură persoană (femeie, 49 de ani), conștientă și cooperantă, aceasta fiind monitorizată de către echipajul SMURD”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

ADVERTISEMENT

Pompierii au ajuns în zonă cu o autospecială pentru descarcerare. Autoritățile spun că în trenul implicat în accidentul feroviar se aflau 30 de persoane. Pasagerii nu au avut nevoie de îngrjiri medicale.

Deocamdată, nu se știe în ce circumstanțe s-a produs incidentul grav, potrivit svnews.ro. Cel mai probabil, femeia nu a oprit la calea ferată. Urmează ca polițiștii să stabilească cu exactitate în ce condiții a avut loc accidentul.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Teleorman. O adolescentă de 15 ani a murit

Amintim că la finalul lunii mai un accident feroviar grav s-a produs în Teleorman. O mașină în care se aflau cinci tineri a fost spulberată de un tren, iar o fată de 15 ani a murit în urma impactului.

Ceilalți patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au suferit leziuni. Ei au fost scoși dintre fiarele mașinii de către pompierii care au intervenit cu echipamentele de descarcerare.

ADVERTISEMENT

La volanul autoturismului se afla o șoferiță de 19 ani. Potrivit martorilor, se pare că tânăra nu ar fi oprit la barieră, iar mașina a fost lovită de tren. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: