News

Accident grav, cu şase victime, la Constanţa. Două persoane au murit

Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa miercuri după-amiază într-un tragic accident produs în judeţul Constanţa. În coliziune au fost implicate două autoturisme şi un camion.
03.05.2023 | 17:23
Accident grav cu sase victime la Constanta Doua persoane au murit
Imagini teribile de la locul accidentului Foto: ISU Dobrogea
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri după-amiază în localitatea Lumina, din judeţul Constanţa. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi un autotren cu cereale, iar şase persoane au fost rănite. Din păcate, un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa.

Victimele aveau 55 şi 38 de ani

Cele două victime rămăseseră încarcerate, motiv pentru care primii salvatori ajunşi la faţa locului au solicitat şi ajutorul unui elicopter SMURD. Conform ISU Dobrogea, într-unul dintre autoturisme se afla o singura persoana, care era ieșită din autovehicul la sosirea salvatorilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, şoferul tirului a ieşit singur din cabină, însă în cel de-al doilea autoturism toate cele patru persoane dinăuntru au fost rănite. Două victime au fost resuscitate la fața locului, însă după aproape o jumătate de oră de manevre acestea au fost declarate decedate. Este vorba de un bărbat de 55 de ani şi de o femeie de 38 de ani.

Alte două victime, în stare de conştienţă, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în timp ce şoferul unuia dintre autoturisme şi cel al autotrenului au refuzat să fie duse la spital şi au fost asistate medicale la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Tot miercuri, dar dimineaţă, un teribil accident a avut loc şi la Topraisar, tot în judeţul Constanţa, un şofer de 61 de ani pierzându-şi viaţa după ce a intrat cu maşina într-un tir. Martorii spun că mașina implicată în accident se îndrepta către Constanța.

La un moment dat şoferul autoturismului nu s-a asigurat și ar fi intrat într-o depășire periculoasă, intrând în coliziune frontală cu mastodontul. În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, care circula din sens opus, acesta a încercat să evite impactul și a ieşit cu autocamionul în câmp.

ADVERTISEMENT

Tot în cursul zilei de miercuri s-a produs un accident şi în municipiul Târgu Neamţ, un autoturism acroşând o motocicletă. În urma accidentului, motociclistul a ajuns sub ruţile autoturismului, de unde a fost scos de ceilalţi participanţi la trafic.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din Poiana Teiului, conducea un autoturism pe strada Mărășești, ar fi acroșat un tânăr de 24 ani, din Târgu-Neamț, care se deplasa în calitate de motociclist, în fața sa.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 24 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical specializat și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ.

ADVERTISEMENT