News

Scene de coșmar pe un drum din Constanța. Mașină făcută praf după ce a intrat sub un TIR, şoferul a murit

Un accident teribil a avut loc în județul Constanța, acolo unde o mașină s-a făcut praf după ce a intrat sub un TIR. Șoferul autoturismului a murit.
03.05.2023 | 11:24
Scene de cosmar pe un drum din Constanta Masina facuta praf dupa ce a intrat sub un TIR soferul a murit
Tragic accident în Constanța: o mașină a intrat sub roțile unui TIR. Un bărbat a murit pe loc. Sursa foto: focuspress.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost imagini de coșmar, miercuri, pe un drum din Constanța. O mașină a fost făcută praf după ce a intrat cu viteză sub roțile unui TIR. Un bărbat a murit pe loc în urma impactului.

Tragic accident în Constanța: o mașină a intrat sub roțile unui TIR. Un bărbat a murit pe loc

Accidentul din sud-estul țării a avut loc în jurul orei 8:00, pe DN 38, între localitățile Topraisar și Movilița. Din datele oferite de ISU Dobrogea, aflăm că un autoturism ar fi intrat sub un autocamion.

ADVERTISEMENT

O serie de martori, citați de Ziua de Constanța, spun că mașina implicată în accident se îndrepta către Constanța. La un moment dat, nu s-a asigurat și ar fi intrat într-o depășire periculoasă.

În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, care circula din sens opus, acesta a încercat să evite impactul și a intrat cu autocamionul în câmp. Din nefericire, în urma coliziunii violente, șoferul autoturismului a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Celălalt șofer implicat în accident, de pe autocamion, un bărbat de 55 ani, a fost evaluat medical de echipele de intervenție. Nefiind rănit grav, a refuzat transportul la spital. Victima încarcerată, un bărbat de 61 ani, a fost declarată decedată.

La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje SAJ B2, SMURD B și echipajul de Descarcerare. Au fost prezenți și polițiștii rutieri. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul producerii tragicului accident.

ADVERTISEMENT

Comunicatul IPJ Constanța după accidentul de miercuri

Ulterior, un comunicat oficial în legătură cu acest accident a venit și de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Instituția anunță că șoferul TIR-ului a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 08.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 38, între localitățile Movilița și Topraisar, s-a produs un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, și un anasamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 54 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 61 de ani a decedat. Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT