News

Accident teribil pe autostrada A1. Un șofer a murit după ce a fost străpuns de glisieră

Un șofer a murit într-un accident teribil produs, marți, pe autostrada A1. Bărbatul a lovit parapetul care separă sensurile de mers.
23.04.2024 | 21:12
Accident teribil pe autostrada A1 Un sofer a murit dupa ce a fost strapuns de glisiera
Accident teribil pe autostrada A1. colaj Fanatik/ Foto ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Un accident teribil s-a produs, marți seara, pe autostrada A1, pe sensul de mers București-Pitești. Un bărbat de 38 de ani, din județul Argeș, a sfârșit într-un mod cumplit. Mașina pe care o conducea a ajuns în glisiera metalică dintre sensurile de deplasare.

Accident teribil pe autostrada București-Pitești. Un bărbat și-a pierdut viața

Scenele șocante au avut loc la kilometrul 82, în zona localității Rătești, din Argeș. Șoferul a fost găsit încarcerat. Imaginile de la fața locului sunt cumplite, având în vedere că trupul victimei a fost străpuns de glisieră.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, bărbatul de 38 de ani, care se afla singur în autoturism, ar fi pierdut controlul asupra volanului. Cel mai probabil, viteza și carosabilul ud au făcut ca bărbatul să ajungă cu mașina în parapetul care separă sensurile de mers.

În urma impactului, glisiera a pătruns capota mașinii și a ieșit direct prin portbagaj. Din păcate, șoferul a fost străpuns, fiind găsit încarcerat și în stop cardio-respirator. În zona respectivă au ajuns echipajele medicale și de poliție.

ADVERTISEMENT

Au intervenit reprezentanți ai ISU Argeș și o autospecială de la ISU Dâmbovița. În zadar au încercat medicii de pe ambulanță să îl salveze pe bărbat, acesta fiind declarat decedat în cele din urmă.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată”, a transmis, marți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

ADVERTISEMENT

„Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic”, au adăugat reprezentanții ISU Argeș.

Circulația rutieră a fost oprită pe a doua bandă

Rămâne ca în urma cercetărilor să se afle, cu exactitate, în ce împrejurări s-a petrecut tragedia. Oamenii legii au întocmit dosar penal. Totodată, Centrul Infotrafic a anunțat că circulația a fost oprită timp de aproximativ o oră, pe a doua bandă, în urma producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier s-a desfășurat dirijat pe prima bandă până în jurul orei 20:00, atunci când circulația s-a reluat în condiții normale. Un alt accident rutier grav s-a produs luni, în Vaslui. Un taxi a ajuns într-un cap de pod, iar trei oameni au fost răniți.

ADVERTISEMENT