News

Accident grav în Buzău, transmis live pe Facebook. O persoană a murit și șase au fost grav rănite. Video

Un accident grav, petrecut în Buzău, a fost transmis live pe Facebook. Un bărbat a murit, iar alte șase persoane au ajuns la spital cu răni grave
16.09.2021 | 15:42
Accident grav in Buzau transmis live pe Facebook O persoana a murit si sase au fost grav ranite Video
ADVERTISEMENT

În coliziune au fost implicate patru autovehicule. Aceasta a avut loc miercuri, 15 septembrie, în jurul orei 22:00, pe DN 2 B, în afara orașului Buzău.

În autoturismul care a produs accidentul se aflau patru persoane. Unul dintre pasagerii de pe bancheta din spate a mașinii făcea un live pe Facebook în momentul în care a avut loc tamponarea.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Buzău, transmis live pe Facebook. O persoană a murit și 6 au fost grav rănite. Video

Imaginile au fost distribuite în timp real pe rețeaua de socializare. Se poate că observa că mașina, un BMW, rulează pe timp de noapte.

Se aude muzică lăutărească, iar femeia care stă pe bancheta din dreapta a autoturismului are un telefon în mână. La un punct, aceasta se întoarce către persoana care transmite live.

ADVERTISEMENT

La câteva secunde de acest moment, șoferul, un tulcean de 56 de ani, a lovit mașina care mergea în fața acestuia. Impactul a fost unul deosebit de puternic.

Potrivit oamenilor legii, autoturismul care a produs coliziunea a ricoșat în alte două vehicule. Ulterior, a părăsit carosabilul, izbindu-se de un cap de pod marginal.

ADVERTISEMENT

Șoferul BMW-ului și-a pierdut viața. Polițiștii au mai transmis că toți ceilalți trei pasageri au fost răniți, femeia care se afla pe bancheta din dreapta fiind în stare gravă.

Alte trei persoane rănite

„În urma coliziunii autoturismul brăileanului a ricoşat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinaşi, ulterior a părăsit partea carosabilă şi a lovit  un cap de pod marginal,” au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoşat într-o autoutilitară condusă pe direcţia Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia, o tânără de 20 de ani, din Galaţi, altă tânără de 23 de ani, din Bacău şi un bărbat de 41 de ani, din Galaţi,” au adăugat.

Polițiștii buzoieni au mai transmis că accidentul s-a soldat cu un total de șase oameni răniți. În mașina care rula în fața celei care a produs accidentul se aflau trei persoane. Toate acestea au ajuns la spital.

„Toate persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul,” a informat IJP Buzău.

ADVERTISEMENT