News

Accident grav în Capitală. Doi oameni la spital, după ce șoferul unei mașini a intrat în plin în alt autoturism

Un accident grav a avut loc în Capitală, marți seara, 2 ianuarie. Două persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital.
03.01.2024 | 10:02
Accident grav in Capitala Doi oameni la spital dupa ce soferul unei masini a intrat in plin in alt autoturism
Accident grav în Capitală. Foto descriptiv Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accident grav în Capitală, în urma căruia două persoane au fost rănite și transportate la spital. Evenimentul rutier s-a petrecut în cursul serii de marți, 2 ianuarie, pe șoseaua Berceni din București.

Accident grav în Capitală. Două persoane au fost rănite

Din primele cercetări, se pare că șoferul unei mașini a intrat în plin într-un alt autoturism. Impactul s-a produs în timp ce conductorul auto al celei de-a doua mașini efectua manevra de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Unul dintre vehicule a ajuns pe contrasens. La fața locului au ajuns polițiștii rutieri din Capitală și un echipaj medical. Doi oameni au fost grav răniți, fiind preluați de ambulanță și transportați la spital.

Șoferul responsabil pentru producerea accidentului a fost testat pentru alcool și droguri, însă rezultatele au fost negative. În urma cercetărilor se va stabili, cu exactitate, cum s-a produs incidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Bărbat de 56 de ani, spulberat de un motociclist

Un alt accident grav a avut loc, marți seara, pe Calea 13 Septembrie din București. Un pieton de 56 de ani a fost spulberat de un motociclist, în timp ce își plimba câinele. Din păcate, bărbatul și patrupedul au murit.

Motociclistul, un tânăr de 26 de ani, a fost rănit, ajungând la spital pentru îngrijiri medicale. Conform cercetărilor preliminare, victima de 56 de ani ar fi traversat strada printr-un loc nepermis în momentul în care a fost lovit de motociclist.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 26 de ani l-a văzut mult prea târziu și nu a putut să evite tragedia, fiind proiectați câțiva metri pe șosea. La fața locului au ajuns polițiștii și echipajele medicale. Din păcate, pietonul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat de medici.

Motociclistul a fost verificat cu aparatele etilotest și Drug Test, însă rezultatele au fost negative. Potrivit Știrile Pro TV, bărbatul de 56 de ani lucra în cadrul Poliției Locale de mai mulți ani. El ieșise cu câinele la plimbare, iar în momentul producerii tragediei tocmai se întorcea spre casă.

ADVERTISEMENT

Motociclistul ieșise și el la plimbare cu mai mulți prieteni, cu motoarele. În momentul impactului, motocicleta ar fi avariat și o mașină parcată. Rămâne ca ancheta polițiștilor să stabilească, în mod exact, cum a avut loc accidentul.

ADVERTISEMENT