News

Accident grav în centrul Capitalei: un motociclist a lovit mortal un pieton

Un incident rutier cu urmări tragice s-a produs marți seara, într-o zonă centrală din București.
02.01.2024 | 22:19
Accident grav in centrul Capitalei un motociclist a lovit mortal un pieton
Polițiștii au deschis o anchetă legată de circumastanțele producerii accidentului de pe Calea 13 Septembrie / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Un pieton a fost spulberat, marți seara, de un motociclist, într-un accident care s-a petrecut pe Calea 13 Septembrie din București. Ambii bărbați implicați în accident au fost răniți, însă pietonul lovit nu a mai putut fi salvat.

Medicii au resuscitat victima câteva zeci de minute

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:00, în porțiunea dintre intersecțiile cu șoseaua Antiaeriană și strada Mihail Sebastian. Pietonul care și-a pierdut viața avea 56 de ani, iar motociclistul care a ajuns la spital are 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs după ce victima s-a angajat în traversare printr-un loc nepermis. Motociclistul l-a văzut prea târziu și nu a mai putut evita impactul. Atât pietonul, cât și motociclistul au fost proiectați câțiva metri pe șosea.

Martorii au apelat imediat numărul unic de urgență 112, iar la locul tragediei au intervenit rapid polițiștii rutieri și echipaje medicale. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru resuscitarea victimei, operațiune care a durat câteva zeci de minute, bărbatul a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Și câinele care însoțea pietonul a murit în accident

Polițiștii au declanșat o anchetă care să lămurească cauzele producerii accidentului de marți seara, de pe Calea 13 Septembrie, din București.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate de autorități pentru supravegherea traficului rutier.

ADVERTISEMENT

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, însă rezultatele au fost negative. Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență, pentru a primi îngijiri medicale de spacialitate.

Potrivit Știrilor Pro TV, victima ieșise să-și plimbe câinele și nu s-a asigurat suficient de bine atunci când s-a angajat în traversare. Impactul a fost atât de violent încât și câinele victimei a fost ucis de lovitură.

ADVERTISEMENT

Ambulanță răsturnată, în urma unui accident, în sectorul 6

Un alt accident grav s-a petrecut marți, în sectorul 6 al Capitalei. Două mașini s-au ciocnit cu o ambluanță, iar în urma impactului, autospeciala a fost răsturnată. Patru victime, printre care și șoferul ambulanței, au ajuns la spital, dar starea lor nu este una gravă.

ADVERTISEMENT
Tags: