News

Șase răniți, după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp. În autovehicul se aflau și doi copii

O mașină cu șase persoane la bord, între care doi copii, a intrat într-un stâlp, în județul Cluj. Pompierii au intervenit au autospecială de descarcerare
02.01.2024 | 23:49
Sase raniti dupa ce masina in care se aflau a lovit un stalp In autovehicul se aflau si doi copii
Specialiștii atrag atenția asupra riscurilor condusului pe timp de noapte / Foto: ISU Cluj
ADVERTISEMENT

Șase persoane, dintre care doi minori, au fost transportate la spital, în județul Cluj după ce, marți seara, mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp.

Doi bărbați, două femei și doi copii

Pompierii de la Garda de Intervenția Băișoara au ajuns la locul accidentului, care a avut loc pe raza comunei Băișoara, în județul Cluj.

ADVERTISEMENT

Din motive ce urmează să fie stabilite, un autoturism în care se aflau șase persoane s-a izbit de un stâlp, la orele serii. Potrivit pompierilor, în mașină se aflau șase persoane, doi bărbați, două femei și doi copii.

”În primă instanţă, echipajele de la Garda de Intervenţie Băişoara au asigurat intervenţia, acestea găsind un autoturism intrat în stâlp”.

ADVERTISEMENT

„Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă şase persoane au necesitat îngrijiri medicale. Mai exact, a fost vorba despre doi minori, două femei şi doi bărbaţi. Cu toţii au fost transportaţi la spital, fiind conştienţi şi cooperanţi”, a comunicat ISU Cluj. Pompierii au precizat că au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

Riscuri la volan pe timp de noapte

Conducerea pe timp de noapte poate fi o experiență total diferită de cea din timpul zilei. Condițiile de vizibilitate sunt reduse, oboseala se poate instala și există, de asemenea, un risc crescut de accidente.

ADVERTISEMENT

Conducerea pe timp de noapte crește de șapte ori riscul unui accident mortal. La lăsarea întunericului se acumulează o serie de riscuri: somnolența, neatenția, viteza, reducerea timpilor de reacție, nemaivorbind de consumul de alcool.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să reducă viteza pe timp de noapte pentru a avea mai mult timp de reacție la obstacole neașteptate.

ADVERTISEMENT

Să mențină o distanță de siguranță mai mare față de vehiculele din față, deoarece poate fi mai dificil să fie estimată distanța și viteza. Trebuie evitați factori care distrag, cum ar fi telefonul mobil sau diverse sisteme de infotainment de la bordul mașinii.

Trebuie acordată atenție sporită indicatoarelor rutiere rutiere, semafoarelor și la indicatoarelor de viraj pentru a anticipa schimbările de direcție.

Se impune vigilență sporită în zonele rezidențiale și mai ales rurale, deoarece pietonii, bicicliștii și animalele pot fi mai greu de observat pe timp de noapte. Pentru a evita orice risc la drum lung se impun pauze regulate. Oboseala poate avea un impact asupra timpului de reacție și a concentrării.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie