News

Accident grav în Dâmbovița. Două persoane au murit. Este implicat și un copil

08.07.2020 | 10:13
Accident grav in Dambovita Doua persoane au murit Este implicat si un copil
Accident grav în Dâmbovița. Două persoane au murit. Este implicat și un copil. Sursa foto: captură video cronica-gaestiului.ro
ADVERTISEMENT

Două persoane au murit și un adolescent în vârstă de 14 ani este în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau cei trei a ieșit de pe șosea și a intrat într-un stâlp de electricitate. Tragedia s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri pe un drum din localitatea Găești, județul Dâmbovița.

Primele informații arată că accidentul a avut loc după ce șoferul mașinii în care se aflau cei trei persoane a încercat să evite un autoturism care i-a apărut în cale. În acel moment șoferul de 20 de ani a pierdut controlul volanului și a izbit un stâlp aflat pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Atât tânărul de 20 de ani, cât și un bărbat de 43 de ani au rămași prinși între fiarele contorsionate ale mașinii. Cadrele medicale care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șofer care a murit pe loc, în timp ce bărbatul de 43 de ani a fost resuscitat minute în șir.

Accident cumplit pe o șosea din județul Dâmbovița. Cine este vinovat

Din păcate, bărbatul de 43 de ani a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Autoritățile spun că un copil de numai 14 ani este implicat în accident, acesta fiind în stare gravă la spital având mai multe fracturi. Minorul este conștient și este internat la Spitalul Județean de Urgență.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au declarat că mașina pe care tânărul de 20 de ani a încercat să o evite a dispărut de la fața locului, polițiștii căutând acum persoana care se afla la volan, informează cronica-gaestiului.ro. 

Tragicul accident a avut loc la ieșirea din orașul Găești, în dreptul unei benzinării. Pompierii SMURD chemați prin apel de urgență au fost tot posibilul pentru persoanele implicate în impact, dar din păcate doi bărbați au murit.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns și o echipă de la ELECTRICA pentru că mașina a lovit un stâlp de electricitate, mai multe fire fiind rupte și găsite pe șosea în urma impactului.

De asemenea, autoritățile trebuie să stabilească acum cauza și circumstanțele accidentului produs în județul Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

În clipa de față a fost deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă. Totodată, oamenii legii fac anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în realitate.

Imagini de la groaznicul accident

Nai-post ni Mariana Ionescu noong Martes, Hulyo 7, 2020

 

 

ADVERTISEMENT