News

O fată de 16 ani, fiica unor miliardari, dispărută de aproape o săptămână. Tânăra ar fi consumatoare de droguri

Fiica unor miliardari din Statele Unite a fost dată dispărută de aproape o săptămână. Fata ar avea probleme cu drogurile.
26.04.2024 | 22:47
O fata de 16 ani fiica unor miliardari disparuta de aproape o saptamana Tanara ar fi consumatoare de droguri
Fiica de 16 ani a doi miliardari, dispărută în California. Adolescenta ar avea probleme cu drogurile. Sursa foto: X / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fată de 16 ani, care este fiica unor miliardari celebri de peste ocean, este dispărută de aproape o săptămână. Informații ale presei americane spun că tânăra ar fi consumatoare de droguri.

Fiica de 16 ani a doi miliardari, dispărută în California. Adolescenta ar avea probleme cu drogurile

Mint Butterfield a dispărut luni, 22 aprilie, din Bolinas, un oraș din California. Vorbim de fiica unor celebri actori de pe piața IT, Caterina Fake şi Stewart Butterfield. De numele lor se leagă crearea aplicaţiei Flickr, pe care au vândut-o apoi cu 25 de milioane de dolari către Yahoo. Averea tatălui fetei este undeva la două miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții poliției americane au anunțat, joi, într-un comunicat de presă, că Mint Butterfield, a fost dată dispărută luni de către mama sa. Caterina Fake a spus poliției că a văzut-o ultima oară pe Mint în jurul orei 22:00, la casa lor din Bolinas, un oraș de coastă la aproximativ 30 de mile de San Francisco.

Potrivit datelor poliției, Fake și-a dat seama în dimineața următoare că Mint nu era acasă. Aceasta ar fi lăsat un bilet. Apoi, a plecat cu o valiză undeva târziu în noapte sau dimineața la primele ore, notează USA Today.

ADVERTISEMENT

Există indicii că Butterfield s-ar fi putut îndrepta către districtul Tenderloin din San Francisco. Vorbim de o zonă cunoscută pentru persoanele fără adăpost, criminalitate și consum de droguri.

Poliția colaborează cu mama minorei pentru a încerca să intre în posesia unor dispozitive digitale care ar putea furniza informații”, au anunţat poliţiştii. Mama fetei nu îşi explică dispariţia.

ADVERTISEMENT

Cert este faptul că nu există date care să indice o posibilă răpire. Situația fiicei miliardarilor americani este tratată de poliție ca o ”plecare voluntară” de la domiciliu.

Presa de peste ocean mai notează că adolescenta a consumat droguri în trecut. Ea locuia cu mama ei în momentul dispariţiei şi mergea la un internat privat local.

ADVERTISEMENT

În ultimele ore, părinţii au lansat multe apeluri şi fotografiile fetei au fost plasate pe platforme online. Poliţiştii au pus la dispoziţie şi un număr de telefon. Ultima oară când a fost văzută, Mint purta un tricou negru, pantaloni şi cizme negre.

ADVERTISEMENT