News

Accident grav în Dâmboviţa, o fetiţă de 10 ani a murit pe loc. Tatăl ei şi alţi doi bărbaţi sunt în stare gravă la spital

O minoră şi-a pierdut viaţa şi trei bărbaţi cu vârste între 30 şi 45 de ani au fost răniţi într-un accident care a avut loc sâmbătă pe Valea Dâmboviţei.
02.12.2023 | 14:49
Accident grav in Dambovita o fetita de 10 ani a murit pe loc Tatal ei si alti doi barbati sunt in stare grava la spital
Imagine de la accidentul de la Gheboieni Foto: ISU Dâmboviţa
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă în judeţul Dâmboviţa, pe raza localităţii Gheboieni, unde două autoturisme s-au tamponat frontal. În urma coliziunii o fată de 10 ani a murit, iar alte două persoane au fost preluate de ambulanţe în stop cardio-respirator.

Accident grav şi pe A2, un şofer de 19 ani a murit

Garda de Intervenție Voinești a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 72A, localitata Gheboieni, județul Dâmbovița, s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat două victime (tată și fiică), survenind decesul minorului de 10 ani și rănirea gravă a adultului, ce este transportat la spital.

ADVERTISEMENT

La fața locului a aterizat și un elicopter SMURD. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției”, se arată în informarea Poliţiei Române, dată publicităţii sâmbătă după prânz.  Ulterior s-a raportat că şi şoferul celuilalt autoturism a fost rănit şi dus la spital.

Mai mult, echipajele de salvare au identificat şi o a patra victimă. Toţi cei trei răniţi, bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani, au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi duşi la spital.

ADVERTISEMENT

Toto sâmbătă, un tânăr în vârstă de 19 ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-o autoutilitară, pe A2, sensul de mers de la Bucureşti către Constanţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi la 4:34, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier la kilometrul 42, şoferul de 19 ani intrând în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulametar, pe aceeaşi bandă, de către un bărbat, de 43 de ani. Tânărul şofer a decedat pe loc.

ADVERTISEMENT

„Conducătorul, de 43 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Călăraşi. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea situaţiei de fapt.

ADVERTISEMENT