News

Accident neobișnuit în Capitală. Doi interlopi din clanul Chira au fost loviți de o mașină

Doi interlopi din clanul Chira au fost implicați într-un accident neobișnuit în Capitală. Bărbații au fost spulberați de o mașină.
30.11.2023 | 23:21
Accident neobisnuit in Capitala Doi interlopi din clanul Chira au fost loviti de o masina
Accident neobișnuit în Capitală. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accident neobișnuit în Capitală, în urma căruia doi interlopi din clanul Chira au fost răniți. Evenimentul rutier a avut loc, joi seara, 30 noiembrie, în timp ce bărbații se aflau pe Șoseaua Fundeni.

Accident neobișnuit în Capitală. Interlopi loviți de mașină

Din primele cercetări făcute de polițiștii rutieri din București, victimele au fost lovite de o mașină în momentul în care se aflau în dreptul unui imobil din zona respectivă. Cei doi au 20, respectiv 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse judiciare, victimele ar fi doi interlopi din clanul Chira. În urma accidentului, ambii bărbați au fost răniți. La fața locului au ajuns de urgență polițiștii și un echipaj medical.

Aceștia au primit primele îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportați la o unitate medicală. „Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Șos. Fundeni, dinspre Șos. Colentina către Șos. Pantelimon, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 161, a surprins și accidentat doi pietoni.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea celor doi pietoni, doi bărbați în vârstă de 38, respectiv 20 de ani. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează oamenii legii.

Tânărul de 20 de ani este în stare gravă

Se pare că tânărul de 20 de ani este în stare gravă. Momentan, nu se știe dacă a fost vorba, într-adevăr, de un accident normal de circulație sau dacă în spatele gestului se află un motiv, precum o reglare de conturi. Cert este că șoferul a fost identificat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii spun că acesta a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest. În ambele cazuri, rezultatele au fost negative. „Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele indicate fiind ‘zero’ pentru consumul de băuturi alcoolice și ‘negativ’ pentru consumul de substanțe interzise”, adaugă oamenii legii.

Cercetările desfășurate de polițiștii Brigăzii Rutiere vor scoate la iveală cum s-a produs, de fapt, accidentul rutier. Urmează să se stabilească circumstanțele în care a avut loc acest eveniment nefericit.

ADVERTISEMENT

Clanul Chira, al căruit lider este Aurel Chira, cunoscut în București și județul Ilfov, se află în vizorul DIICOT. Amintim că în luna martie a acestui an, au fost desfășurate percheziții la mai mulți membri bănuiți că racolau tinere pentru prostituție.

 

 

ADVERTISEMENT