News

El este Mihai, tânărul de 18 ani care şi-a omorât prietenul în cumplitul accident din Buzău. Nu avea permis, iar maşina era furată

Apar noi detalii legate cu accidentul de vineri, de la Costeşti, soldat cu moartea unui băiat de 15 ani. La volan s-a aflat prietenul său de 18 ani.
02.12.2023 | 12:30
El este Mihai tanarul de 18 ani care sia omorat prietenul in cumplitul accident din Buzau Nu avea permis iar masina era furata
Din cauza inconştienţei sale Mihai şi-a ucis prietenul iar acum va face închisoare Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut noi detalii în legătură cu accidentul cumplit produs de Ziua Naţională a României, în localitatea Costeşti, din judeţul Buzău, în care un adolescent de 15 ani şi-a pierdut viaţa. Contrar informaţiilor preliminare nu acesta se afla la volanul autoturismului, ci prietenul său în vârstă de 18 ani.

Cei doi tineri au stat până la 4 dimineaţa în bar

Mihai Tudosi are 18 ani şi jumătate şi este originar din satul Pietrosu, comuna Costeşti. În dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 4, după ce a consumat alcool într-un bar, acesta a furat de pe marginea drumului un autoturism Opel, pe care proprietarul îl lăsase cu cheile în contact.

ADVERTISEMENT

Deşi nu avea permis, Mihai s-a decis să facă o plimbare şi l-a angrenat în această aventură nebunească şi pe prietenul său Robert Cucu, în vârstă de 15 ani, cu care consumase alcool în bar până la ora aceea.

Drumul spre tragedie a fost deja trasat, iar câteva sute de metri mai încolo şoferul de ocazie a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe drumul spre Smeeni, şi a intrat violent cu maşina într-un stâlp, după ce în prealabil s-a izbit de zidul unei case.

ADVERTISEMENT

Robert, pasagerul din dreapta, a murit pe loc. Acesta nu purta centura de siguranţă, iar din cauza impactului puternic a fost proiectat prin parbriz, martorii găsindu-l într-o baltă de sânge.

În ceea ce-l priveşte pe tânărul de la volan, care se pare că rula cu 150 km/oră, acesta a avut nevoie doar de două copci la cap, după care a fost externat din spital.

ADVERTISEMENT

“Prezintă leziuni la nivelul extremităţii cefalice şi a membrelor şi la nivelul toracelui. A fost examinat. A fost tratat”, a declarat Adrian Zoican, medic UPU Buzău.

Mihai Tudosi a fost însă imediat dus în arestul IPJ Buzău, fiind interogat de poliţişti şi de procurorul de caz, după cum scrie site-ul local buzoienii.ro.

ADVERTISEMENT

Fapta sa intră sub incidenţa Legii Anastasia, care prevede că șoferii care comit accidente mortale fără a deține permis de conducere vor fi condamnați cu executare.

ADVERTISEMENT