News

Accident grav în fața Parlamentului. Două maşini s-au tamponat, cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident din Capitală. Totul s-a întâmplat chiar în fața unei intrări a Parlamentului
23.01.2024 | 11:27
Accident grav in fata Parlamentului Doua masini sau tamponat cinci persoane au fost ranite
Cinci persoane au fost rânite în urma unui accident în fața Parlamentului! Sursa foto: Facebook/ Facebook-Info Trafic București și Ilfov
ADVERTISEMENT

Cinci persoane au ajuns la spital în această dimineață, 23 ianuarie, după un grav accident în Capitală. Incidentul s-a produs chiar la una dintre intrările în curtea Parlamentului.

Cinci persoane rănite

În urma impactului cele cinci persoane care se aflau în maașinile care s-au ciocnit au ajuns la spital. Salvatorii sosiți la fața locului le-au acordat oamenilor primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Patru dintre cei răniți au refuzat transportul la spital, iar o singură persoană a fost dusă la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale mai amănunțite.

Circulația în zona Izvor, a fost blocată mai bine de 40 de minute, iar nervii șoferilor au fost întinși la maximum. Astfel polițiștii au fost nevoiți să deblocheze traficul, însă cu anumite restricții.

ADVERTISEMENT

Daună totală pentru ambele autoturisme

În una dintre cele mai geroase dimineți de anul acesta, o primă ipoteză despre cauza accidentului ar fi că incidentul s-ar fi produs din neatenție, cumulat cu asfaltul înghețat.

Mașinile implicate în accident s-au făcut praf, iar impactul a fost atât de puternic încât cele două autoturisme s-au ales cu daună totală.

ADVERTISEMENT

Conducătorii care se aflau la volanul celor două mașini care s-au tamponat au fost testați cu aparatul etilotest, dar și drugtest, iar rezultatul a indicar că cei doi nu au consumat alcool sau alte substanțe.

Polițiștii aflați la fața locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurimile în care s-a produs accidentul din fața Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Alte accidente grave s-au petrecut în țară în această dimineață. La Buzău un grup de copii care mergeau la școală a fost loviți în plin de o mașină. Aceștia erau pe trecerea de pietoni, iar patru dintre ei au fost transportaţi la spital. În Mehedinți o femeie și-a pierdut viața după un grav impact cu o altă mașină.

 

ADVERTISEMENT