News

Șoselele morții din România au mai făcut o victimă. La Vâlcea, un tânăr de numai 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Viața unui tânăr s-a oprit la numai 23 de ani, după coliziunea dintre un autoturism şi un autotren. Cauza accidentului urmează să fie stabilită
22.01.2024 | 11:43
Soselele mortii din Romania au mai facut o victima La Valcea un tanar de numai 23 de ani sia pierdut viata intrun accident rutier
Un târnăr de 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav la Vâlcea. Sursa foto: Vocea Vâlcii
ADVERTISEMENT

Un accident rutier cumplit a avut loc luni dimineață între un tir și o mașină în localitatea Slătioara, Vâlcea. Una dintre persoanele implicate în accident și-a pierdut viața.

Tânăr mort în accident

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat persoana care a decedat în accident, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani. Bărbatul era din localitatea Sinești, după cum se arată în datele transmise de poliție.

ADVERTISEMENT

„La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu decesul unei persoane.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe DN 67, în localitatea Slătioara, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.”, potrivit Poliției din Horezu.

ADVERTISEMENT

Coliziune puternică între tir și autoturism

În urma impactului conducătorul tirului a intrat cu acesta într-un stâlp care se afla pe marginea drmului, dar a scăpat cu viață. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurimile în care s-a produs evenimentul.

La începutul acestui an, un alt bărbat de 23 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident la Neamț. Două maşini şi două TIR-uri s-au ciocnit puternic pe o şosea acoperită cu zăpadă.

ADVERTISEMENT

Din primele date șase persoane ar fi fost implicate în accident. În urma impactului, un tânăr de 23 a fost declarat decedat de către paramedicii care l-au resuscitat minute în șir.

Tot un tânăr de 23 de ani a murit într-un accident înainte de Crăciun în Dolj. Acesta era polițist și mergea la muncă în dimineața incidentului

ADVERTISEMENT

Tânărul ar fi pierdut controlul asupra volanului și ar fi intrat pe sensul opus. Astfel s-a ciocnit cu un microbuz care era condus de un bărbat de 56 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT