News

Accident grav în Giurgiu. Un tânăr de 18 ani a murit după ce o mașină a intrat într-un copac

07.04.2021 | 07:28
Accident grav in Giurgiu Un tanar de 18 ani a murit dupa ce o masina a intrat intrun copac
ADVERTISEMENT

Accident grav în Giurgiu. Din păcate, în tragedia de marți seară un tânăr de 18 ani a decedat şi alte trei persoane au fost rănite.

În accident a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În autoturism se aflau patru tineri.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost transportate la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac la intrarea în localitatea Comasca, informează ISU Giurgiu.

Accident grav în Giurgiu. Cum au fost găsite persoanele din autoturism

O fată în vârstă de 17 ani şi un băiat de 19 ani au fost găsiţi inconştienţi. Cei doi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi transportaţi la spital, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

O altă tânără în vârstă de 19 ani a fost preluată de echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spital. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a decedat.

Potrivit purtătoarei de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, la fața locului au venit mai multe unități printre care și un echipaj SMURD și unul de descarcerare.

ADVERTISEMENT

“La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple”, a declarat aceasta.

Două persoane au murit în Arad

O altă tragedie a avut loc marți seară în județul Arad. În urma unui accident rutier grava, două persoane au murit. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal. Traficul a fost complet blocat pe DN 792.

ADVERTISEMENT

”Mașina a fost găsită pe plafon, aproape complet acoperită cu apă. Au fost găsite două victime, un bărbat și o femeie, inconștiente. Cele două victime au fost scoase din autoturism și s-au efectuat manevre de resuscitare”, a anunțat ISU Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: