News

Un bărbat din Rovinari a murit în timp ce conducea. Gest neașteptat al unui alt șofer pentru a salva pietonii

Scena șocantă s-a petrecut chiar sub ochii pietonilor și a celorlalți participanți la trafic. Gestul neașteptat al unui alt șofer.
02.10.2023 | 17:35
Un barbat din Rovinari a murit in timp ce conducea Gest neasteptat al unui alt sofer pentru a salva pietonii
Un bărbat din Rovinari a murit în timp ce conducea. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Rovinari a murit în timp ce conducea, iar scena șocantă s-a desfășurat chiar sub ochii unor pietoni care traversau strada. Incidentul grav a avut loc luni, 2 octombrie, pe strada Victoriei din Târgu Jiu.

Un șofer a murit în timp ce conducea. Ce a făcut un alt conducător auto pentru a salva pietonii

În timp ce se afla la volanul mașinii, omului de 61 de ani i s-a făcut rău. Ulterior, acesta a murit, cel mai probabil din cauza unui infarct. Martori la eveniment au fost ceilalți conducători la trafic, dar și pietonii care au fost pe punctul de a fi spulberați de mașină.

ADVERTISEMENT

Un alt șofer, în vârstă de 33 de ani, și-a dat seama de pericol și a făcut un gest neașteptat, evitând în acest fel o tragedie și mai mare. Tânărul i-a tăiat calea, intrând în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani, scrie presa locală.

Astfel, pietonii care erau pe punctul de a fi loviți au fost salvați de prezența de spirit a șoferului de 33 de ani. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, însă din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din oraşul Rovinari.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului de 61 de ani, însă din păcate a fost constatat decesul”, a informat IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al omului a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală din Gorj. În urma necropsiei, se va afla din ce cauză s-a produs decesul. Cercetările continuă pentru a se stabili cum a avut loc tragedia.

Tânăr de 21 de ani din Argeș, mort în accident

Un accident rutier grav a avut loc, duminică, 1 octombrie, în localitatea Merișani din județul Argeș. Un șofer de 21 de ani a pierdut controlul asupra volanului, în circumstanțe necunoscute, iar apoi s-a răsturnat cu autoturismul.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tânărul a murit. Un alt bărbat de 23 de ani, pasager în mașină, a fost grav rănit. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri.

 

ADVERTISEMENT