News

Accident grav în județul Olt. Cinci victime după ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de un copac

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Olt. Cinci oameni au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un copac
31.08.2021 | 09:29
Accident grav in judetul Olt Cinci victime dupa ce un microbuz cu pasageri sa izbit de un copac
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut în acestă dimineață, la ieșirea din Balș spre Slatina. Microbuzul în care se aflau cinci persoane s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost unul extrem de violent. Șoferul a rămas încarcerat.

Accident grav în județul Olt. Cinci victime după ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de un copac

Din primele informații, se pare că șoferul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil. Toți cei cinci oameni din microbuz au fost răniți și mai multe ambulanțe s-au deplasat la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

„Șoferul autoturismului, conștient a rămas încarcerat și a fost extras din autoturism. Cele cinci victime sunt în curs de monitorizare și vor fi transportate la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, potrivit RealitateadeOlt.net.

Cele cinci victime, bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Doi dintre ei, șoferul și un pasager, sunt în stare mai gravă.

ADVERTISEMENT

Traficul pe drumul drumul naţional DN 65, în zona Pădurii Saru, a fost și el afectat. Oamenii legii sunt prezenți la fața locului.

„Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Traficul se desfășoară alternativ pe un singur sens,” a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Microbuz răsturnat în judeţul Caraş-Severin

Un alt microbuz a fost implicat într-un accident, în judeţul Caraş-Severin. Din primele informații, autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori.

Un bărbat de 28 de ani, rănit, s-a târât câteva zeci de metri, până a ajuns din câmp la șosea, pentru a putea să ceară ajutor. El a fost observat de trecători, care au sunat la 112, potrivit Știrile ProTV.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii, însoțiți de pompieri s-au deplasat la fața locului. Victima le-a spus că nu el a condus microbuzul, dar că șoferul a fugit de la locul accidentului.

Zona a fost verificată de polițiști, dar aceștia nu au reușit să dea de urma celui care se afla la volan. Un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis, iar cercetările continuă pentru identificarea șoferului vinovat.

ADVERTISEMENT