News

Accident grav în județul Teleorman. Două persoane au murit după o coliziune frontală între două mașini

06.06.2020 | 11:51
Accident grav in judetul Teleorman Doua persoane au murit dupa o coliziune frontala intre doua masini
ADVERTISEMENT

Accident grav în județul Teleorman. Două persoane au murit și o alta a fost rănită după o coliziune frontală între două mașini pe un drum național din localitatea Roșiorii de Vede.

Accident grav în județul Teleorman. Două persoane au murit după o coliziune frontală între două mașini

Continuă accidentele grave pe drumurile țării în perioada post-stare de urgență. Sâmbătă dimineața, două persoane au decedat și o a treia este grav rănită, în urma unui accident de circulație care a avut loc sâmbătă dimineață pe DN6, în județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier tragic s-a petrecut în zona localității Roșiorii de Vede, acolo unde două autovehicule s-au ciocnit frontal.

O primă persoană a murit la fața locului, iar a doua a încetat din viață după ce a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Cauza accidentului din Teleorman este una clasică din țara noastră: depășirea neregulamentară și fără nicio asigurare din partea unui șofer.

“La kilometrul 119, în zona localităţii Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, a avut loc o coliziune între două autovehicule.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care o persoană a decedat”, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

A fost nevoie de unitățile de descarcerare

Accidentul de sâmbătă a fost unul deosebit de grav și de violent, fiind produs din cauza unei depășiri neregulamentare. A fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare.

ADVERTISEMENT

”Două autoturisme au fost implicate. Din câte se pare, s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. În urma impactului o persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis iniţial IPJ Teleorman.

La locul coliziunii au ajuns salvatorii ISU din cadrul Detaşamentului Roşiori de Vede cu un modul de descarcerare, un ASAS şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

ADVERTISEMENT