News

Accident cumplit în Bucureşti. Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză într-un copac

Un accident rutier cumplit s-a produs vineri noaptea în București. Un băiat de 18 ani, care obținuse recent permisul de conducere, a murit.
03.02.2024 | 16:47
Accident cumplit in Bucuresti Un tanar a murit pe loc dupa ce a intrat cu viteza intrun copac
Accident cumplit în Bucureşti. Foto Antena 3
ADVERTISEMENT

Un accident cumplit s-a produs în București, în urma căruia un tânăr de doar 18 ani și-a pierdut viața pe loc. Băiatul ar fi pierdut controlul asupra mașinii și a intrat cu viteză într-un copac aflat la marginea drumului.

Accident cumplit în București. Un băiat de 18 ani și-a pierdut viața

Tragedia rutieră s-a petrecut vineri noaptea, în jurul orei 23:00, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. În timp ce se deplasa către strada Oaspeților, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de copac.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost chemați de urgență oamenii legii, dar și un echipaj medical SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitare, băiatul  de 18 ani nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat de medici.

„Din primele informații, un tânăr în vârstă de 18 ani, care conducea un autoturism pe Șos. Gheorghe Ionescu Sisești dinspre Șos. București-Târgoviște către str. Oaspeților, a pierdut controlul asupra direcției de mers în împrejurări care urmează a fi stabilite și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, a fost constatat decesul conducătorului auto la fața locului de către un medic din cadrul SMURD”, au informat polițiștii rutieri din București.

Rămâne să se stabilească în ce circumstanțe a avut loc acest accident rutier, care a dus la moartea tânărului. Martorii susțin că șoferul circula cu viteză mare și este posibil să fi participat la o cursă ilegală, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

În plus, cetățenii care locuiesc în zona respectivă sunt indignați, deoarece autoritățile locală nu instalează limitatoare de viteză. Oamenii spun că acestea sunt extrem de necesare, mai ales unde există treceri de pietoni.

Doi tineri au murit într-un accident produs în Galați

Un alt accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, în Galați. Evenimentul rutier s-a soldat cu moartea a doi tineri, în vârstă de 16 și 21 de ani, după ce mașina în care se aflau a luat foc.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 21 de ani se afla la volanul mașinii. El luase permisul de conducere acum patru luni. Potrivit polițiștilor, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, a acroșat un parapet, iar apoi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un autocamion.

 

ADVERTISEMENT