News

Accident cumplit în Prahova. Patru oameni răniți. Una dintre victime a decedat la spital. Update

Accident cumplit în județul Prahova. Trei mașini au fost implicate, iar patru persoane sunt rănite. Una dintre ele a murit la spital.
02.02.2024 | 22:14
Accident cumplit in Prahova Patru oameni raniti Una dintre victime a decedat la spital Update
Accident în Prahova. colaj Fanatik/ Foto ISU Prahova
ADVERTISEMENT
02-02-2024
20:24

Persoana în stare gravă a murit la spital. E vorba de un bărbat de 64 de ani

Un bilanț de ultimă oră al accidentului petrecut vineri seară în județul Prahova vine cu vești triste. Bărbatul de 64 de ani, intrat în stop cardiorespirator, nu a mai putut fi salvat. A murit la spital, conform ObservatorulPh.

Reamintim că în accident au fost implicate trei autoturisme, cu patru ocupanți: un bărbat de 21 de ani, un altul de 54 de ani, o femeie de 61 de ani și încă un bărbat de 64 de ani. Toți au ajuns la spital.

Un accident cumplit s-a produs, vineri seara, în județul Prahova, pe drumul naţional 1B Ploieşti-Buzău, în localitatea Valea Călugărească. Potrivit primelor informații, trei mașini sunt implicate, iar patru oameni sunt răniți.

Accident grav în județul Prahova. Un bărbat este în stare critică

Una dintre victime este în stop cardio-respirator, fiind resuscitată în aceste momente de medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului. Tragedia a avut loc după ce șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, conform cercetărilor preliminare.

ADVERTISEMENT

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa dinspre Buzău către Ploiești, a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns pe sensul opus. În acel moment a lovit un autoturism condus de un șofer de 64 de ani, dar și altul, condus de un bărbat de 55 de ani.

Impactul a fost violent, iar în urma acestuia, două persoane au rămas încarcerate. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a scoate victimele dintre fiarele mașinilor. Unul dintre răniți, bărbatul de 64 de ani, se află în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Șoferul este supus manevrelor de resuscitare. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite. Vorbim de ceilalți doi conducători auto și de o femeie, în vârstă de 61 de ani. Aceștia au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

„Conducătorul auto de 64 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, iar în cazul celorlalţi doi conducători testaţi cu aparatul etilotest, acesta a indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

Doi bărbați au murit într-o tragedie rutieră, în Cluj

Un alt accident rutier grav a avut loc, vineri, pe DN1, în județul Cluj. Doi bărbați au murit după ce șoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un TIR care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers.

Victimele se aflau în autoutilitară. Este vorba despre șoferul acesteia, un bărbat de 51 de ani, dar și pasagerul de 36 de ani, din județul Harghita. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu i-au putut salva pe cei doi bărbați, fiind declarați decedați.

ADVERTISEMENT

„Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani şi pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din judeţul Harghita. Din nefericire, aceştia au suferit leziuni grave în urma cărora a rezultat decesul”, a informat ISU Cluj.

ADVERTISEMENT