News

Doi morți și trei răniți într-un grav accident produs în Salonta. Coliziune între două mașini

Un tragic accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, în Salonta. Doi oameni au murit și trei sunt răniți după impactul a două mașini.
11.10.2023 | 16:02
Doi morti si trei raniti intrun grav accident produs in Salonta Coliziune intre doua masini
Accident tragic în Salonta: doi morți și trei răniți după impactul a două mașini. Sursa foto: ebihoreanul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie rutieră pe șoselele din România, de această dată în Salonta (județul Bihor), acolo unde doi oameni au murit și trei sunt răniți în urma unui grav accident rutier.

Accident tragic în Salonta: doi morți și trei răniți după impactul a două mașini

Din primele informații aflăm că accidentul s-a petrecut pe DN7 la ieșire din Salonta spre Arad. Două mașini au fost implicate în coliziune. Impactul a fost unul extrem de puternic, astfel încât trei persoane au rămas captive între fiare.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 14.30, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în zona localității Salonta, spre Arad, în care au fost implicate cinci persoane aflate în două autoturisme.

Imediat, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ.

ADVERTISEMENT

Ajunse în zona accidentului, echipajele de descarcerare au evacuat trei persoane rămase captive în cele 2 autoturisme avariate, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea victimelor și la acordarea îngrijirilor necesare.

Din păcate, pentru două persoane, aflate în stop cardio-respirator, efectuarea manevrelor de resuscitare nu a dat rezultat. A fost declarat decesul. Este vorba despre doi bărbați, de 23 și 65 de ani, șoferi ale celor două autoturisme.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, cei doi bărbați aflați în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestora. Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la spital”, a anunțat Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana-Bihor, conform ebihoreanul.ro.

Alte trei persoane, grav rănite, au ajuns la spital

Celelalte trei persoane rănite în acest grav accident au fost transportate la spital. În urma acestui eveniment rutier, polițiștii bihoreni au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs coliziunea.

ADVERTISEMENT

”La ora 14.20, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieșirea din localitatea Salonta spre Arad, în care au fost implicate 5 persoane aflate în două autoturisme.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ”, transmite ISU Bihor.

ADVERTISEMENT