News

Accident grav între două tiruri pe un drum național din Caraș Severin. O persoană a rămas încarcerată

Două persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată, în urma unui accident grav petrecut între două tiruri pe un drum național din Caraș Severin
20.05.2023 | 19:59
Accident grav intre doua tiruri pe un drum national din Caras Severin O persoana a ramas incarcerata
Grav accident de circulație în județul Caraș Severin. Sursa foto: ISU
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă după-amiază pe drumul național ce leagă Orșova de Caransebeș, în județul Caraș-Severin, după ce două tiruri s-au ciocnit frontal.

Accident grav între două tiruri

Două persoane au fost rănite după ce două tiruri de mare tonaj s-au ciocnit frontal pe DN6 din județul Caraș-Severin. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul a avut loc pe Drumul Național 6 ce leagă Orșova de Caransebeș, la kilometrul 393, în localitatea Plugova.

ADVERTISEMENT

Primele informații transmise de către autorități au menționat că sunt două persoane rănite, iar mai multe echipaje de salvare intervin la fața locului. În jurul orei 19.00 autoritățile au transmis că în urma accidentului sunt două victime încarcerate și că una dintre ele a fost scoasă dintre fiarele contorsionate. Serviciile de salvare au precizat și că pompierii încercau să extragă și a două persoană prinsă între fiarele tirurilor.

Nu au fost oferite informații privind starea de sănătate a celor două victime. „La fața locului acționează un echipaj de la Punctul de Lucru Băile Herculane cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș. De asemenea, la fața locului se află și 2 ambulanțe SAJ. La caz se deplasează și elicopterul SMURD”, a transmis ISU Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 19.00 autoritățile au precizat că la caz se deplasează şi elicopterul SMURD. Autoritățile au precizat doar că traficul în zonă este blocat de zeci de minute și că pe șosea s-au format coloane de mașini.

Accident grav și în Vaslui

Patru tineri din Vaslui au ajuns la spitalul de urgență din localitate după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mașinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident de circulație. Reprezentanții ISU Vaslui au transmis că în cele două automobile se aflau șapte tineri.

ADVERTISEMENT

”În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două autoturisme avariate, persoanele implicate în accident fiind autoevacuate, conştiente şi cooperante.

Persoanele în cauză au fost evaluate, patru dintre acestea acuzând dureri abdominale şi ale membrelor. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT

Și la această intervenție pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vaslui au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea şi acordarea primului ajutor victimelor.

ADVERTISEMENT