News

Accident grav la Cluj. Doi bărbați au murit, după ce autoutilitara în care erau a intrat pe contrasens

Bărbați morți în accident la Cluj, pe DN1. Autoutilitara în care se aflau doi bărbați a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de un TIR.
02.02.2024 | 12:06
Accident grav la Cluj Doi barbati au murit dupa ce autoutilitara in care erau a intrat pe contrasens
Doi oameni și-au pierdut viața, după ce autoutilitara în care se aflau s-a ciocnit cu un tir. Sursa foto: Captură video / YouTube / Ziua de Cluj
ADVERTISEMENT

Doi bărbați și-au pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc în județul Cluj. Potrivit primelor informații, o autoutilitară a intrat pe contrasens din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Tragedie pe DN1: Doi bărbați și-au pierdut viața într-un accident rutier grav

Autoutilitara a intrat apoi în coliziune cu un TIR care circula regulamentar, venind din sens opus. Impactul a fost extrem de violent și a avut consecințe mortale pentru cei doi bărbați.

ADVERTISEMENT

IPJ Cluj a transmis că impactul a fost atât de puternic încât cele două autovehicule au fost aruncate de pe șosea, iar autovehiculele au fost avariate total.

„La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 09.00 a fost înregistrat un accident de circulaţie pe DN1-E60, în comuna Poieni, la km 538+600m. Din activităţile de cercetare efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că o autoutilitară condusă din direcţia Huedin spre Oradea, de un bărbat de 51 de ani, din judeţul Harghita, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetăţean de originie turcă, în vârstă 59 de ani”, potrivit IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Accident violent în județul Cluj. Intervenție de amploare a pompierilor și medicilor

Autoritățile au fost alertate imediat după producerea accidentului și au intervenit la fața locului. Echipele de intervenție au depus eforturi pentru a salva viețile victimelor.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul celor doi bărbați, întrucât rănile acestora au fost mult prea grave.

ADVERTISEMENT

„Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani şi pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din judeţul Harghita. Din nefericire, aceştia au suferit leziuni grave în urma cărora a rezultat decesul”, a mai precizat sursa citată.

Cauzele exacte ale accidentului sunt încă în curs de investigare. Autoritățile vor analiza cu atenție circumstanțele și vor încerca să stabilească împrejurările în care s-a produs acest incident tragic.

ADVERTISEMENT

Alte două persoane au murit într-un accident rutier

Doi tineri au murit vineri dimineață, la Drăgășani, județul Vâlcea. Șoferul de 23 de ani și pasagerul de 17 ani, s-au izbit puternic cu mașina de un gard din beton.

 

ADVERTISEMENT