News

Accident violent, cu trei victime, în Timiş. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc

O tamponare frontală în care au fost implicate o dubă şi un autotren a dus la moartea unei persoane şi rănirea altor două.
27.01.2024 | 11:01
Accident violent cu trei victime in Timis Un tanar de 21 de ani a murit pe loc
Coliziunea dintre cele două vehicule a fost violentă Foto: ISU Timiş
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţa, în zona localităţii Coşava, din judeţul Timiş. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre un tir şi o autoutilitară.

Vionvat de producerea accidentului ar fi şoferul de 21 de ani

Datele preliminare din ancheta poliţiştilor indică faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani, care onducea o autoutilitară, dinspre Făget spre Deva, a intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii a rezultat decesul tânărului în vârstă de 21 de ani. De asemenea, o tânără de 28 de ani, pasageră în autoutilitară și șoferul tirului au fost transportați la spital.

“S-au deplasat pompierii din cadrul Statiei Faget cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de prima interventie si comanda si un echipaj SMURD.

ADVERTISEMENT

La fata locului au fost alocate doua ambulante SAJ, dintre care una cu medic. In accidentul rutier au fost implicate un autotren si o camioneta, cu trei persoane participante, fiind toate încarcerate”, a transmis ISU Timiş.

Accidentul s-a produs sîmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.30, iar dinamica accidentului relevă că şoferul de 21 de ani ar fi fost cel care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu tirul.

ADVERTISEMENT

Tot în Timiş, miercuri, a murit şoferul unui autobuz care fusese implicat cu o zi mai devreme într-un accident rutier pe raza localităţii Sânandrei. În autobuz se aflau 18 pasageri, cu toţii fiind transportaţi la spital.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui tir care circula pe DN69, spre localitatea Orţişoara, a efectuat un viraj la stânga, la intersecţia cu drumul judeţean DJ692, spre Sânandrei, moment în care a intrat în coliziune cu un autobuz care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

În total şapte persoane au fost rănite, dintre care cel mai grav şoferul autobuzului, care a decedat a doua zi la spital. Astfel, poliţiştii au schimbat prima încadrare juridică, la vătămare din culpă adăugându-se şi uciderea din culpă.

ADVERTISEMENT