News

Accident grav în județul Sibiu. Trei adulți și un copil au ajuns de urgență la spital

Un nou accident rutier grav a avut loc pe raza județului Sibiu. O mașină s-a răsturnat, iar un copil și trei adulți au fost spitalizați.
31.01.2024 | 23:50
Accident grav in judetul Sibiu Trei adulti si un copil au ajuns de urgenta la spital
Un nou accident grav în Sibiu. O mașină s-a răsturnat, un copil și trei adulți spitalizați. Sursa foto (descriptiv): presasm.ro
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav s-a petrecut joi seara în județul Sibiu. O mașină s-a răsturnat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului, patru persoane, printre care un copil, au ajuns la spital.

Un nou accident grav în Sibiu. O mașină s-a răsturnat, un copil și trei adulți spitalizați

După tragedia din primele ore ale zilei de miercuri, din Copșa Mică, acolo unde un tânăr de 29 de ani și copilul său de doar 8 luni au murit, încă un accident rutier grav s-a petrecut pe raza județului Sibiu.

ADVERTISEMENT

La orele serii, șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției de mers, în timp ce se deplasa pe DN 14, între localitățile Șura Mare și Slimnic. Vehiculul a derapat și s-a răsturnat.

În mașina implicată în eveniment se aflau patru persoane. E vorba despre trei adulți și un minor: conducătorul auto de 44 de ani, două femei în vârstă de 34, respectiv 63 de ani și un minor în vârstă de 6 ani.

ADVERTISEMENT

Din datele presei locale, copilul a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu împreună cu mama în vârstă de 34 de ani care a suferit multiple contuzii.

Pentru a gestiona situația, ISU a deplasat la locul accidentului mai multe echipaje. E vorba de un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere și două echipaje SAJ, notează Turnul Sfatului.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, la orele dimineții, un alt accident grav, de această dată cu urmări tragice, a avut loc în același județ din Ardeal. O mașină în care se aflau trei persoane a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers şi s-a răsturnat. Un bebeluş de opt luni şi un bărbat de 29 de ani au murit, iar o tânără de 17 a fost grav rănită. Accidentul s-a produs la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş.

Accident grav și în județul Constanța. O mașină s-a răsturnat la Tuzla

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române anunță că un accident rutier grav a avut loc pe Drumul Național 39 (DN39) la ieșirea din Tuzla spre Costinești. Aici, un autoturism s-a răsturnat, iar în urma impactului a rezultat o persoană rănită.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție, în special Stația Tuzla, au trimis la fața locului un echipaj SMURD B2 și o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS). Aceste mijloace au acordat asistență medicală de urgență.

ADVERTISEMENT