News

Accident grav pe DN6, județul Olt. Două persoane au murit

Un grav accident rutier s-a produs miercuri după-amiază, pe DN6, în județul Olt. Două persoane, cu vârste de peste 70 de ani, au murit în urma evenimentului. La fața locului s-au deplasat echipaje de salvare.
20.04.2022 | 17:33
Accident grav pe DN6 judetul Olt Doua persoane au murit
Grav accident rutier miercuri după-amiază în județul OIt. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri după-amiază, pe DN6, între Dăneasa și Stoenești, județul Olt. Două mașini au intrat în coliziune, astfel doi bătrâni au murit.

Două mașini au intrat în coliziune pe DN6, în județul Olt. Doi bătrâni, bărbat și femeie, au murit

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, autoturismele implicate în accident sunt, de fapt, o autoutilitară la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani. În același autovehicul se mai afla pasager un bărbat de 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Al doilea autoturism era condus de un bătrân în vârstă de 78 de ani . În mașină cu el se mai afla o femeie în vârstă de 73 de ani. Aceștia erau din București, iar supraviețuitorii din Târgu Jiu, scrie stiridiaspora.ro

Șoferul de 23 de ani a fost transportat la spital

De altfel, tânărul șofer de 23 de ani s-a ales cu răni grave, fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Caracal. În urma evenimentului, traficul s-a blocat temporar, până la stabilizarea situației.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis o anchetă în acest caz. Ei urmează a stabili cu precizie imprejurările prin care s-a pretrecut totul.

S-a deschis un dosar penal în urma accidentului. Șoferul de 23 ani urmează a fi tras la răspundere

Momentan, s-a deschis un dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Șoferul de 23 de ani riscă sancțiuni grave, precum: suspendarea permisului, amendă sau chiar închisoarea.

ADVERTISEMENT

”Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. În acest moment, traficul rutier este în continuare blocat pentru efectuarea de cercetări la fața locului. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, au mai comunicat reprezentanții IPJ Olt.

ADVERTISEMENT