News

Un mort și doi răniți după un grav accident, în Dolj. Impact violent între două mașini, intervine elicopterul SMURD

O persoană a murit și alte două sunt rănite după un grav accident rutier petrecut în Dolj. Două mașini au intrat în coliziune pe DN 6.
19.06.2023 | 18:14
Un mort si doi raniti dupa un grav accident in Dolj Impact violent intre doua masini intervine elicopterul SMURD
Accident mortal pe o șosea din Dolj: un mort și doi răniți după o coliziune violentă, intervine elicopterul SMURD. Sursa foto: gds.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulație s-a produs luni după-amiază în județul Dolj. Din păcate, un bărbat a murit în urma impactului dintre două mașini. Alte două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accident mortal pe o șosea din Dolj: un mort și doi răniți după o coliziune violentă, intervine elicopterul SMURD

Tragedia rutieră din sudul țării a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 6, între Leu și Coșoveni, județul Dolj. Din datele presei locale aflăm că un autoturism Ford a intrat în coliziune cu un Audi. Șoferul din prima mașină a decedat.

ADVERTISEMENT

Cercetările au scos în evidență faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Castranova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

Aici, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal. Coliziunea celor două vehicule a fost una violentă. Din păcate, în urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a decedat.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe șoferul de 40 de ani, acesta fost rănit. A avut de suferit și o femeie de 47 de ani, pasager în autoturismul acestuia. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la spital, notează Gds.

Dată fiind gravitatea evenimentului, la fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, iar reluarea normală a circulației s-a produs în jurul orei 17.00.

ADVERTISEMENT

Accident cu doi răniți și pe ”drumul morții” E 85

În cursul acestei zile, un alt accident rutier soldat cu două victime a avut loc pe DN2 E85, la intersecția cu DC 122, în zona mănăstirii Podul Bulgarului. Aici a avut loc o coliziune între un autoturism condus dinspre Râmnicu Sărat către Focșani, de un șofer în vârstă de 51 de ani, din Podgoria și un alt autoturism condus pe sensul opus de un bărbat de 34 de ani, din Neamț.

În urma coliziunii, pasagera șoferului de 51 de ani, o femeie de 52 de ani, din Podgoria, și a un alt bărbat de 29 de ani, din Neamț, pasager în mașina conducătorului de 34 de ani, au fost răniți, notează ReporterBuzoian.

ADVERTISEMENT

Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În urma acestui accident a fost întocmi dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT