News

Doi tineri de 28 de ani, soț și soție, din București au decedat pe drumul morții – E85, după ce s-au izbit cu motocicleta de un camion

Doi tineri din București au decedat în urma unui accident. Cei doi circulau cu o motocicletă și au intrat într-un autocamion care venea din sens opus.
22.05.2023 | 08:03
Doi tineri de 28 de ani sot si sotie din Bucuresti au decedat pe drumul mortii  E85 dupa ce sau izbit cu motocicleta de un camion
Doi tineri au decedat pe Drumul Morții. Foto: Captura Youtube.
ADVERTISEMENT

Doi tineri din București au decedat în urma unui accident rutier pe DN2-E85. Tragedia s-a produs între Cioranca şi Costeşti, în judeţul Buzău. Șoferul motocicletei și pasagera acestuia au pierit după ce s-au ciocnit cu un autocamion care circula din sens opus.

Doi tineri au murit în urma unui accident pe DN2-E85

“Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între o motocicletă condusă pe direcţia Buzău către Bucureşti de către un şofer în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti şi un autocamion care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului motocicletei şi a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Potrivit polițiștilor, cei doi tineri au murit în momentul în care”motocicleta a intrat în coliziune frontală cu autocamionul, iar accidentul ar fi avut loc ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum”.

ADVERTISEMENT

Trei persoane s-au răsturnat pe A3

Un alt accident a avut loc duminică, 21 mai, pe autostrada A3 între Turda și Gilău, în urma acestuia trei persoane au fost rănite. Șoferul mașinii a pierdut controlul autovehiculului și a ieșit în afara șoselei. Printre cei răniți se numără și un copil în vârstă de cinci ani. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Cluj, incidentul a avut loc duminică după-amiază pe autostrada A3 în direcția Gilău-Turda. Automobilul, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat pe marginea drumului.

Echipajele de salvare sosite la locul accidentului au găsit cele trei victime ieșite din mașină. Unul dintre ei era un copil în vârstă de cinci ani. Toți trei au fost transportați la spital și au primit îngrijiri medicale. Conform ISU, după o primă evaluare la fața locului, rănile suferite de aceștia erau de natură ușoară.

ADVERTISEMENT

„Doi adulţi şi un copil, în vârstă de aproximativ 5 ani, au fost consultaţi de către echipajul SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau afecţiuni uşoare”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Trei răniți într-un accident din Gura Văii

În aceeași zi a avut loc și un alt accident în județul Vâlcea, în care trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs pe drumul național DN 7, pe raza localității Gura Văii, atunci când un autoturism a intrat în coliziune cu un camion.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor oferite de către reprezentanții ISU Vâlcea, una dintre persoanele rănite este un minor, iar atât el, cât și un adult au fost transportați la spital cu ambulanțele. Cea de-a treia persoană rănită în accident a primit asistență medicală la fața locului.

 

 

 

ADVERTISEMENT