News

Accident în lanț în județul Mureș. Peste 20 de mașini s-au ciocnit pe DN15

Carambol cu 21 de mașini în județul Mureș. Cauza acestui accident în lanț ar fi fost ceața densă, dar și poleiul care s-a depus pe carosabil. Traficul a fost deviat.
15.11.2021 | 09:37
Accident in lant in judetul Mures Peste 20 de masini sau ciocnit pe DN15
ADVERTISEMENT

Carambol cu 21 de mașini în județul Mureș. Condițiile meteo au dus la producerea acestui accident în lanț.

Ciocnirile consecutive s-au petrecut pe pe DN15, în județul Mureș, mai precis pe pe podul din localitatea Sânpaul.

ADVERTISEMENT

Primele informații de la autorități arată că o singură persoană a fost rănită în urma acestui accident în lanț produs luni dimineață.

Aceasta a refuzat să fie transportată la spital, având răni ușoare.

Traficul rutier a fost oprit complet din cauza acestui carambol cu mai multe mașini, astfel că autovehiculele care circulau pe acolo au fost deviate pe o altă rută.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost deviat. Ce trebuie să știe șoferii

Este vorba despre autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru cei care merg către Ungheni, în timp ce șoferii care vor să ajungă la Luduș, circulația a fost deviată pe sub podul din localitatea Sânpaul.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma carambolului în care au fost implicate 21 de autoturisme, ce a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

ADVERTISEMENT

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Cauza acestui accident în lanț a fost ceața densă, dar pe carosabil s-a depus și polei, contribuind și acesta la producerea acestui incident.

ADVERTISEMENT

Mai multe zone ale țării, acoperite de ceață. Polițiștii au informat care sunt județele afectate

De asemenea, în țara noastră sunt mai multe zone care sunt afectate de ceață, motiv pentru care polițiștii de la Infotrafic au precizat pe site-ul web care sunt acestea.

„La această oră, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri și izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Botoșani, Alba, Mureș, Harghita, Sibiu, Cluj, Ialomița, Călărași și Constanța.

De asemenea, este semnalată ceață și pe tronsonul kilometric 10+500 de metri – 34 al autostrăzii A1 București-Pitești, vizibilitatea fiind redusă sub 150 de metri”, a precizat sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT