News

Accident înfiorător în Prahova! O mamă și fiul ei se zbat între viață și moarte

03.09.2020 | 08:37
Două victime au rezultat în urma accidentului. Sursa foto - știrileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Un accident înfiorător s-a petrecut în județul Prahova, acolo unde un copil de numai 14 ani și mama lui se zbat între viață și moarte.

Mașina în care cei doi se aflau a fost proiectată de un alt autoturism direct sub roțile unui camion. Din păcate, aceștia au rămas încarcerați.

ADVERTISEMENT

Băiatul a fost transportat de urgență cu un elicopter, în stare de inconștiență, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Acum este intubat și ventilat mecanic.

Accident grav în județul Prahova!

Conform primelor informații, autoturismul în care se afla femeia de 32 de ani, împreună cu băiatul ei a fost lovit puternic de o altă mașină care venea din spate.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că șoferul nu ar fi observat că femeia a semnalizat pentru a vira pe o stradă lăturalnică. Din cauza vitezei mari, autoturismul a fost aruncat pe celălalt sens de mers.

Din păcate, acesta a ajuns direct sub roțile unui camion. „Am auzit bubuitura foarte mare şi am venit şi eu să văd şi ..era grav.

ADVERTISEMENT

Știţi cum era bordul la maşină mare când m-am dus? Era pe pieptul lui la burtica aşa aici”, a spus Maria Andrei, localnică

Oamenii au sunat la numărul de urgență, dar echipajele de intervenție l-au găsit pe minor cu răni grave și inconștient.

ADVERTISEMENT

A fost solicitat un elicopter pentru un transport rapid la Bucureşti, acolo unde putea să primească ajutor de specialitate. Şi mama sa a ajuns la urgenţă, în Ploieşti.

De remarcat că impactul a fost unul atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi a fost distrusă. „L-a proiectat pe celălalt sens de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar. Au rezultat două victime”, a zis și subcomisar Marius Sadicovici, Poliţia Rutieră Prahova

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: