News

Anunț oficial despre starea Regelui Charles, de la Palatul Buckingham. S-a pus capăt speculațiilor

Vineri seara, Palatul Buckingham a pus capăt tuturor speculațiilor și a anunțat care este, de fapt, starea Regelui Charles al III-lea.
26.04.2024 | 21:55
Anunt oficial despre starea Regelui Charles de la Palatul Buckingham Sa pus capat speculatiilor
Care este, de fapt, starea Regelui Charles. Anunțul oficial venit de la Palatul Buckingham. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Îngrijorări uriașe au fost, vineri, 26 aprilie, în Marea Britanie, în legătură cu starea de sănătate a starea Regelui Charles al III-lea. La orele serii, Familia Regală Britanică a venit cu un anunț lămuritor.

Care este, de fapt, starea Regelui Charles. Anunțul oficial venit de la Palatul Buckingham

Familia regală britanică trece printr-o perioadă extrem de delicată. Atât Regele Charles, cât și nora lui, Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. Ambii urmează tratamente pentru a se vindeca de această boală necruțătoare.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe monarhul Marii Britanii, acesta a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an. Recent, s-a zvonit că starea lui de sănătate este tot mai proastă.

Vineri, Sky News, citând tabloidul The Daily Beast, scria că starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv de îngrijorare în rândul apropiaților acestuia.

ADVERTISEMENT

Tot în cursul acestei zile, dar la orele serii, un anunț oficial venit de la Palatul Buckingham este menit să pună capăt tuturor speculațiilor și, mai ales, a îngrijorărilor privind starea Majestății Sale.

Astfel, se pare că Regele Charles al III-lea nu se află deloc într-o situație gravă, ba dimpotrivă. Acesta se va întoarce la îndatoririle publice, în condițiile în care medicii sunt mulțumiți de progresele sale și ”optimiști” privind recuperarea, a anunțat Palatul Buckingham.

ADVERTISEMENT

Suveranul Marii Britanii, alături de soția sa, Regina Camilla, vor vizita marți un centru de tratament oncologic. De asemenea, cuplul regal se va întâlni cu cadre medicale și pacienți, în calitate de susținător al ”Cancer Research UK and Macmillan Cancer Support”. Totodată, Regele Charles al III-lea va găzdui în luna iunie o vizită de stat a împăratului și a împărătesei Japoniei.

Comunicatul Palatului Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea

”Majestatea Sa Regele va reveni în scurt timp la îndatoririle publice, după o perioadă de tratament și recuperare în urma diagnosticului recent de cancer.

ADVERTISEMENT

Pentru a contribui la marcarea acestei etape importante, Regele și Regina vor efectua marțea viitoare o vizită la un centru de tratare a cancerului, unde se vor întâlni cu medici specialiști și pacienți. Această vizită va fi prima dintr-o serie de angajamente externe pe care Majestatea Sa le va întreprinde în săptămânile următoare.

În plus, Regele și Regina îi vor găzdui pe Majestățile Lor Împăratul și Împărăteasa Japoniei pentru o vizită de stat în luna iunie, la cererea guvernului Majestății Sale.

Pe măsură ce se apropie prima aniversare a Încoronării, Majestățile Lor rămân profund recunoscătoare pentru numeroasele gânduri și urări de bine pe care le-au primit din întreaga lume de-a lungul bucuriilor și provocărilor din ultimul an”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

ADVERTISEMENT